Generation-Guti: Et kig på Juvenil A-stjernerne

Castilla-angriberen Sergio Diaz spiller også for Juvenil A-holdet, når der er kampe i Youth League - måske et af de største talenter i La Fabrica i øjeblikket.

Det er Real Madrid-legenden Guti, der styrer løjerne hos Juvenil A, hvor han eftersigende leverer et godt stykke arbejde. Juvenil A fører da også sin række ganske komfortabelt med hele 11 point ned til Atletico Madrid på 2. pladsen, ligesom man tidligere på ugen spillede sig i kvartfinalen i Youth League, hvor Ajax er modstanderen. Men hvilke spillere er egentlig de meste interessante at holde øje med? Det giver madridista.dk her et svar på:

Luca Zidane - målmand

Luca Zidane har stille og roligt etableret sig, som førstevalget mellem stængerne på Castilla, hvor han har henvist Abad og Craninx til bænken - han imponerer især med sin styrke i feltet og sit mod i mand til mand-duellerne, ligesom han også er god på stregen og med fødderne.  Det sidste kommer nok ikke som den stor overraskelse, når man kigger på, hvor målmanden har sine fodboldgener fra. Han spiller endvidere alle Youth League-kampene, hvor Juvenil A kun har tabt én kamp. 

Luca Zidane kan sagtens blive dén målmand, som Real Madrid i mange år har ventet på skulle komme op gennem egne række og vogte buret, men det er selvsagt svært at give et entydigt svar på allerede. Han har i hvert fald talentet til at gå hele vejen.

Achraf Hakimi - forsvarsspiller

Ham kender I nok bedst fra FIFAs jammerlige undersøgelse, hvor han faktisk endte med en mindre karantæne trods ophav i Madrid - han er født og opvokset i byen og har spillet i Real Madrid siden 2008. Han er et kæmpetalent, der muligvis går denne samme fremtid i møde, som Real Madrids nuværende højreback, Carvajal. Udlån i en sæson eller to, måske allerede til sommer, og tilbage for at kæmpe om højrebacken i Real Madrid. 

Han er en afsindig dygtig offensiv back, der er kendt for sin hurtighed og dybe løb i ryggen på forsvaret - han er utrættelig. 18-årig Hakimi har allerede fået debut på det marokkanske landshold. Ligesom Luca Zidane spiller Hakimi også Youth League-kampene for Juvenil A. 

Manu Hernando - forsvarsspiller

Han spiller sin nu anden sæson for Juvenil A og kan karakteriseres som en komplet forsvarsspiller. Han har store tekniske færdigheder på bolden, og er stærk på kroppen og hurtig på fødderne - han har hele pakken. Han er en leder i forsvaret, qua sine store visionære færdigheder, hvilket har været helt fundamentalt for Juvenil A-holdets succes i Youth League. 

Oscar Rodriguez - midtbanespiller

Første af mange spændende midtbanespillere på Juvenil A-holdet. Han minder i stil om Febas, der nu huserer fast på Castillas midtbane. Han elsker at tage temperaturen på kampen og styre tempoet. Han er ekstemt boldsikker og smider sjældent en fejlaflevering af sted, men trods sine offensive færdigheder er han ikke bleg for at tage del i det hårde defensive slid på midtbanen. 

Han er Gutis første mand på holdkortet og har spillet seks Youth League-kampe. Han bliver af mange betragtet som La Fabricas allerstørste talent. 

Mink Martin Peeters - midtbanespiller

Der var store forventninger til Peeters, da han i en alder af kun 16 år ankom fra Ajax. Men skader har desværre været en del af historien om den talentfulde hollænders karriere i Real Madrids ungdomsrækker. Det har dog ikke forhindret midtbanespilleren i at vise prøver på sit talent i glimt, senest da han mere eller mindre på egen hånd spillede Real Madrid tilbage i kampen i 3-4 sejren over Monaco i Youth League på blot 45 minutter. 

Han teknisk velfunderet spiller, som har en udsøgt boldbehandling, og spørgsmålet er, hvor langt talentet rækker, hvis han kan holde sig skadesfri i fremtiden. 

Sergio Diaz - angriber

Fast mand på Castilla. Spiller også Youth League-kampene som Luca og Hakimi. Han er en alsidig angriber, der kan spille såvel bag 9'eren eller 9'eren selv, hvorfor han flere gange er blevet sammenlignet med Agüero, da han har samme statur som argentineren og karakteristika i sit spil. Han er en hurtig, stærk spiller med et rimelig lavt tyngdepunkt og så er han garant for mål. Han er han topscorer i Youth League med 4 mål i 6 kampe, ligesom han deler topscorerværdigheden på Castilla med 5 mål.

Federico Valverde - midtbanespiller

Ankom i sommers til Real Madrid og er udset en stor fremtid. Han optræder normalt på Castilla, men ligesom Luca, Hakimi og Diaz, spiller han også for Juvenil A i Youth League, hvor han ikke overraskende er toneangivende. Han faldt hurtigt til i Madrid, hvilket ikke er gået ubemærket hen. Han er en dynamisk midtbanespiller, der ynder at skyde fra distancen, da han har et naturligt øje for mål, hvorfor han, da han på rygtebasis var sat i forbindelse med Liverpool, blive sammenlignet med Steven Gerrard. 

Franchu Feuillasier - midtbanespiller

Franchu har været i Madrid siden 2009. Han er en teknisk dygtig midtbanespiller, der er lige god med begge ben, hvorfor han også er en naturlig assist-mager på Juvenil A-holdet. Han er uselvisk i sit spil og ser hellere holdkammeraterne løbe med scoringerne via en pasning fra egne fødder. 

Dani Gomez - angriber

Real Madrids ungdomsrækker har en rimelig god tradition med at skabe nye gode unge angribere. De seneste på stammen er udlånte Mayoral og førsteholdsspilleren, Mariano. Dani Gomez kan meget vel blive den næste angriber i rækken, der går en spændende fremtid i møde. Han har spillet i Real Madrid siden han var 13 år og er kendt for sin fart og mobilitet, som gør ham svær at kontrollere omkring feltet. Han er stærk på bolden og besidder et kraftfuldt skud. 

Han blev skiftet ind i ottendedelsfinalen mod Monaco i Youth League, og var med til at vende et truende 2-0 resultat til 3-4 i madrilenernes favør med sin scoring til 2-3. Han har nogle spændende spidskompetencer, der bliver spændende at følge den fortsatte udvikling på.

Seneste artikler...

Annonce