De europæiske storklubber higer efter Lucas Vázquez

Assistkongen fra sidste sæson er blevet en eftertragtet herre.

Florentino Pérez og co. kommer på overarbejde i sommerens transfervindue. Således har Real Madrids store succes de senere år tilsyneladende vakt interesse i selv Los Blancos' breddespillere.

I sidste uge kom det frem, at Liverpool var villige til at sprænge banken for at hente Marco Asensio i en monsterhandel på 180 millioner euro, men det store offensive spanske talent er efter sigende ikke den eneste Real Madrid-spiller, der er interesse i.

Det skriver den spanske sportsavis AS. 

Således er Lucas Vázquez ligeledes på flere af de europæiske topklubbers læber, hvor klubber som Chelsea, Arsenal, Milan og førnævnte Liverpool alle har været nævnt på rygtebasis. Spanieren har da også været en vigtig brik i Real Madrids succes de senere år, hvor spanieren via dedikation, hårdt arbejde og en stor portion ukuelighed har fået en større rolle i den madrilenske trup.

Lucas Vázquez' primære fokus er i skrivende stund på det igangværende VM i Rusland. Spanieren er efter sigende også ganske tilfreds med sin rolle i Real Madrid, hvorfor AS da også mener at vide, at spanieren hellere vil bruge den store interesse i ham til at fremskynde en kontraktforlængelse med sin barndomsklub.

Den 26-årige spanske højrekant var involveret i hele 53 kampe sidste sæson, hvori han scorede otte gange og lagde op til 16 mål.

Seneste artikler...

Annonce