La Liga-præsident om Ronaldos skifte: Det har ikke den store betydning for den spanske ligas fremtid

Javier Tebas bekymrer sig ikke videre over Ronaldos skifte til Juventus.

Den spanske sportsavis AS snakkede umiddelbart efter offentliggørelsen af Ronaldos skifte til Juventus med Javier Tebas, som ikke er så bekymret over portugiseren exit fra spansk fodbold - det var han tidligere.

- Jeg sagde for nogle uger siden.... at jeg fra en skala fra 1 til10 ville bekymre mig 9 (hvis han skiftede, red.). I dag siger jeg 4 ud af 10. Vi arbejdet i årevis på at skabe en liga med store spillere og klubber i lighed med Premier League, siger La Liga-præsidenten til den spanske sportsavis.

Tebas uddyber yderligere, hvorfor tabet af Ronaldo ikke rammer spansk fodbold så hårdt i dag, som det ville have gjort tidligere.

- Vi har fornyet mange tv-aftaler de seneste uger og måneder, og ingen har krævet, at Cristiano eller Messi skulle blive i La Liga, men vi værdsætter selvfølgelig, at Ronaldo har spillet i verdens bedste liga.

La Liga kommer da også til at tjene nok penge med den seneste tv-aftale uden Ronaldo. Således indbringer den seneste aftale La Liga 3,4 milliarder euro over de kommende tre sæsoner.

Seneste artikler...

Annonce