Interview med Odriozola



Real Madrids nye højreback mødte i går Realmadrid TV til sit første interview som nybagt Real Madrid-spiller. Her bringer Madridista.dk, hvad en meget ydmyg og spændt Odriozola kunne fortælle.

Hvordan føles det at spille for en klub, som har vundet 13 Europa Cup/Champions League-titler?

”Det er en stor glæde. I dag er drømmen, som alle fodboldspillere drømmer om, at spille for Real Madrid, blevet til virkelighed, og jeg kunne ikke være mere spændt. Jeg vil prøve at nyde det, men også stille store krav til mig selv. Jeg vil komme med hårdt arbejde og ydmyghed, når jeg trækker denne trøje over hovedet. Jeg kunne ikke være mere lykkelig.”

Hvordan vil du beskrive din spillestil og hvilke kvaliteter vil du fremhæve?

”Jeg er en wing-back, som rigtig godt kan lide at komme med frem. Samtidig vil jeg også have fokus på de defensive pligter, som er et af de vigtigste aspekter ved positionen. Jeg er meget hurtig, men har også nogle svagheder, som jeg vil forbedre.”

Hvad er det du beundrer ved Carvajal, hvad vil du fremhæve ved ham og hvad betyder det for dig, at skulle dele omklædningsrum med ham?

”Jeg er meget glad for, at jeg skal dele omklædningsrum med Dani. Jeg ønsker at lære fra ham. Han har altid været et af mine idoler og en rollemodel for mig. Jeg kan virkelig godt lide, den måde han forsvarer på. Jeg er sikker på, at jeg vil lære en masse af ham.”

Hvad kunne du tænke dig at opnå i Real Madrid?

”Jeg vil elske at vinde en masse titler. Når man tager denne trøje på, er det kun sejre der tæller. Jeg vil forsøge at blive en stor succes i Real Madrid, hvilket er den sværeste udfordring, man kan få som fodboldspiller.”

Hvordan føles det at sætte fødderne på Bernabéus græstæppe?

”Det føles, som at leve i en drøm. Da min agent fortalte, at Real Madrid var interesserede i mig, skulle jeg ikke tænke to gange. Det er en klub, som man ikke kan sige nej til. Det er, som hvis din far spørger, om du vil med en tur til Disney World. Jeg er meget glad, spændt og mentalt forberedt til at arbejde endnu hårdere og give 100 procent for denne trøje og for den største klub i fodboldens historie.”

Du skal spille for en træner, som du allerede kender i forvejen. Hvordan er det at spille under Lopetegui?

”Han er en toptræner. Jeg kan virkelig godt lide ham. Udover hans viden om spillet, giver hans idéer virkelig genlyd i omklædningsrummet. Han ved hvordan han skal kommunikere med spillerne, så vi går på banen og udtrykker præcis det, som han ønsker af os. Jeg kan ikke vente til, at vi skal træne, og kampene begynder at komme, så jeg kan tage den hvide trøje på.”

Hvilke idéer er det Lopetegui forsøger at indføre?

”Udover hans syn på fodbold, vil han have, at vi giver 100 procent til træning og i kampe. At vi går ind til tingene med passion, for når du gør noget i livet med passion, vil det hele gå meget nemmere.”

Her til sidst, hvilken besked har du til verdens madridistas?

”Mange tak, for jeres varme velkomst. Det er en drøm, som er blevet til virkelighed. Det eneste jeg kan love er, at jeg vil give mig 100 procent. Jeg vil arbejde så hårdt som muligt, gøre mit allerbedste og vise ydmyghed, for at sikre at jeg bliver en succes i klubben. Tak, og vi ses på Santiago Bernabéu.”

 

Seneste artikler...

Annonce