Real Madrid tager chance med Vinícius Junior

Real Madrid tager en chance ved at holde på Vinícius Junior og lade ham spille på Castilla-mandskabet i den tredjebedste række, samtidig med at han skal have kampe på førsteholdet.

Nacho og Morata gjorde det samme i sæsonen 2012/13, da José Mourinho gav dem plads i førsteholdstruppen, men den store forskel er at Real Madrid Castilla dengang spillede i den næstbedste række i Spanien og dermed var springet trods alt ikke så stort.

Det taler dog til Vinícius Juniors fordel, at han har adskillige førsteholdskampe for Flamengo og i Real Madrid føler man, at den 18-årige angriber er så langt fremme i sin udvikling, at han sagtens vil kunne bidrage positivt på Real Madrids førstehold og i løbet af den første uges træning i Valdebebas har man da også set en moden brasilianer, som har turdet vise sine tekniske kvaliteter og som allerede har fundet ind i et godt samspil med Benzema.

For den 45 millioner € dyre investering bliver det dog givetvis en udfordring at komme til at spille i La Segunda B, hvor modstanderne ofte spiller særdeles hårdt og hvor mange af banerne er i særdeles dårlig stand, men Real Madrid har altså ønsket at holde deres nye stjernefrø helt tæt.

Seneste artikler...