Spansk presse: Pas på, Kovacic

Mateo Kovacic ønsker angiveligt fortsat at forlade Real Madrid, selv om han har haft en snak med Julen Lopetegui.

Dermed følger han i fodsporet på en række spillere, som i de senere år har forladt klubben i jagten på mere spilletid og fælles for dem alle er, at de bitterligt må have fortrudt deres valg. Og det bliver Kovacic mindet om af spansk presse i dag.

De seneste eksempler er Álvaro Morata og James Rodríguez. For selv om sidstnævnte har gjort det overbevisende i Bayern München, hvor han er på lejeophold med købs-option, så har han alligevel i følge rygterne ønsket at vende tilbage til den spanske hovedstad. For Álvaro Morata har livet i Chelsea også været alt andet end en dans på roser og han meldes allerede nu på vej væk fra London-klubben med destination i en klub i Italien.

Før ovennævnte to spillere, valgte også spillere som Özil, Di María og Higuaín at søge nye udfordringer i jagten på mere spilletid og højere løn og det er vel kun Higuaín, som kan finde trøst i skiftet væk fra Real Madrid.

Nu står Kovacic ved samme skillevej, hvor han skal tænke sig grundigt om, inden han beslutter sig endeligt for, om han vil skifte væk fra Real Madrid eller fortsætte udviklingen hen imod en naturlig overtagelse af pladsen fra Luka Modric.

Seneste artikler...

Annonce