Lopetegui: Jeg er tilfreds med truppen, som den er nu

Julen Lopetegui holdt i går det første pressemøde på turen til USA og her gjorde han status på situationen i klubben lige nu.

Han kom ind på følgende emner:

Vurdering af arbejdet:
- Masser af intensitet og med forhåbninger. Lige nu er jeg glad, for vi har ikke haft nogen modgang i form af skader og vi har trods alt haft 20 trænings-sessioner.

Cristiano Ronaldos exit og Bales rolle:
- Anerkendelse til en af de største spillere i Real Madrids historie, klubben anerkendte hans bidrag ved at hjælpe ham videre. Vi er overbeviste om, at Bale får en stor sæsone og vi forventer os meget af ham. Vi arbejder henimod, at han skal vise sig fra sin bedste side.

Behov for en ny angriber?
- Da jeg skrev kontrakt var Cristiano Ronaldo fortsat en del af klubben, men han gav hurtigt sin tilkendegivelse af ønsket om at rejse. Som træner er det et dedikeret mål at skabe et konkurrence-dygtigt hold uden Cristiano.

Mulige forstærkninger:
- Vi venter stadig på 5 fremragende tilgange, Ramos, Varane, Modric, Kovacic, Casemiro, Marcelo………Vi er glade for den trup, vi råder over og vi er overbeviste om, at de vil kæmpe med om alle titler og det kan heller ikke være anderledes i Real Madrid. Vi ønsker at være et stort hold på banen. Hvis der ikke kommer nye og der ikke rejser nogen, vil jeg være en glad træner.

Fortsætte med succes:
- Real Madrids historie viser vejen mod alle klubbens besiddelser. Vi skal hele tiden gå efter mere, forsøge altid at vinde og det er det vi gør for at holdet fortsætter med at blive bedre og forsøger at imødegå det, som sæsonen kræver af os. Real Madrids historie tillader ikke andet og det viser vejen.

Kampen mod Manchester United:
- Vigtigheden er at forberede sæsonen i alle aspekter. At få kamprytme får vi forud for kampen på den bedst mulige måde, selv om vi kommer til kampen med kortere forberedelse end dem og vi vil forsøge at være på højde med omstændighederne og fortsætte i det spor i forhold til den europæiske Super Cup, som er sæsonens første store mål. Det er også vigtigt at undgå skader.

Bale og Benzema:
- De har arbejdet helt ekstraordinært. Med det løfte og de forhåbninger, som denne sæson giver. Det er en stor mulighed for at genopfinde holdet og styrke båndet mellem spillerne. Vi skal være klar over hvad vi vil, selv om vi også skal være opmærksomme på, at vi har store individualister og med dem vil vi forsøge at få et stort hold.

Keylor Navas:
- Jeg har snakket med ham og vi er glade for at have ham. Der er ikke mere at sige. Keylor har været en vigtig spiller i mange sæsoner i Real Madrid og det ønsker vi skal fortsætte.

Positioner at forstærke:
- Vi vil ikke snakke hypotetisk. Med det hold vi har, vil vi være i stand til at imødegå de forventninger, der er til Real Madrid.

Cristiano Ronaldo:
- Vi anerkender hvad Cristiano har gjort, men Real Madrid er over alt andet. Han er historie, fantastisk for Real Madrid og vi ønsker ham alt det bedste i verden. Vi fortsætter vores egen vej med et smukt og krævende mål, som det er at genfinde holdet efter en afgang som hans.

Bales forbliven:
- Han er glad for at fortsætte i Real Madrid og han har en fantastisk mulighed for at vise, hvilken stor spiller han er. Han er glad for det, som vi gør og vi er er glade for det, som han giver.

Kampen i nat:
- Det vigtige er forberedelsen og at fortsætte med at tage skridt fremad. Manchester United er længere fremme end os og vi vil forsøge at kæmpe mod dem. Nogle spillere vil ikke være med, fordi det fortsat er en risiko.

Vinícius:
- Han er en meget ung spiller og rigtig god af sin alder. Han er vores spiller, uanset det administrative tema (han er indskrevet på Juvenil A-holdet, red.) og han vil få de spilleminutter, som vi finder gavnlige. Han giver indtryk af, at vi kan arbejde med ham i forhold til fremtiden og hjælpe ham med at vænne sig til europæisk fodbold. Om han har licens eller ej er en anekdote, det vigtige er, at han vil være i stand til at arbejde med os dagligt.

Seneste artikler...

Annonce