Interview med Courtois



Hvordan føles det at blive præsenteret som Real Madrid-spiller?


Jeg er både glad og stolt over at være en del af verdens bedste klub. Det er en ære.

Hvad tænker du, når du ser de 13 europæiske titler?

Hvor stor en klub Real Madrid er. Titlerne er et bevis på, at Real Madrid er den bedste klub i verden. Jeg tænker også på, hvor meget jeg gerne vil vind en Champions League-titel i denne trøje.

Hvordan kan en dreng, som starter sin karriere som venstreback, ende med at blive målmand – endda en af de bedste i verden?

Det er simpelt. Mine forældre og brødre spillede en del volleyball da jeg var yngre. Vi havde en beachvolleybane. Jeg elskede at kaste mig rundt på banen. Der kunne man allerede se, at jeg havde det i mig. Jeg startede som venstreback, men vi roterede meget rundt på holdet. Jeg endte pludselig på mål, jeg havde talent for det, og her står jeg så i dag.

Hvordan vil du klare den udfordring, det er at komme til Real Madrid?

Meget spændt og sulten efter at vinde trofæer og konkurrere. Jeg kan ikke vente. Jeg tror, at alle som kommer til klubben, ved, hvor høje forventningerne er her, men jeg er klar til det. Jeg har været i fodbold i lang tid. Jeg er erfaren, og jeg ved, at jeg er i stand til at klare denne udfordring.

Hvad kan du give til Real Madrid, og hvordan er du som målmand?

Jeg er en målmand, som udstråler ro, er god i luften, og har gode reflekser. Nogle gange, på grund af min højde, kan jeg nå bolde, som andre målmænd nok ikke kan. Jeg er erfaren, og har spillet med om titler før. Når du gerne vil vinde trofæer, er det vigtigt med vinder-typer på holdet. Der kan jeg også bidrage med noget. Jeg er her for at hjælpe holdet.

Dine reflekser er imponerende. Er det noget man kan træne, eller er det noget man er født med?

Jeg har elementer, som kommer til mig naturligt, fra dengang jeg plejede at spille volleyball, men du kan helt sikkert også træne det. Men jeg mener dog, at enten så har du den, eller også så har du den ikke. Du kan arbejde på at forbedre dig, men jeg er heldig at være født med min højde og mine reflekser. Jeg anser det som meget vigtigt at blive ved med at være så smidig som muligt.

Du står med muligheden for at vinde fem trofæer. Hvad skal du gøre for at vinde dem alle?

At have stor konkurrence indbyrdes på holdet er vigtigt. Alle skal føle, at de er vigtige for holdet og kæmpe for en plads. At have en bred trup, med masser af kvalitet, udover de startende 11, er vigtigt, fordi vi skal spille rigtig mange kampe. Vi skal være spændte på at komme i gang med sæsonen. Jeg er sikker på, at holdet er klar. Jeg har det godt, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, så jeg kan vise alle, at jeg er godt forberedt.

Til sidst, en lille hilsen til alle de madridistas, som vil støtte dig?

Hej alle madridistas. Jeg er meget glad og stolt over at være kommet til denne fantastiske klub. Jeg vil, sammen med mine holdkammerater, gøre alt for at vinde titler. Jeg vil give alt, hvad jeg har for klubbens logo og trøje. Hala Madrid!

 

Seneste artikler...

Annonce