Interview med Mariano Díaz: Min drøm har hele tiden været at vende tilbage til Madrid

Real Madrids nyerhvervelse, Mariano Díaz, var et smut forbi det spanske radioprogram El Partizado på COPE, hvor der blandt andet blev snakket om skiftet tilbage til Real Madrid, nummer 7 og angriberens forestående debut samt meget andet.

Ankomsten til Madrid:

- Som I nok ved, gik det hele meget hurtigt. Jeg blev meget begejstret, da Real Madrid henvendte sig, fordi min drøm hele tiden har været at vende tilbage. Lopetegui ringede til mig få dage inden transfervinduet lukkede og fortalte mig, at han gerne så mig tilbage i Real Madrid, og det var selvfølgelig en tanke, der var gengældt.

Sevilla:

- Det er rigtigt, at de var interesserede i mig og jeg takker dem for interessen, men jeg havde ingen betænkeligheder, da Real Madrid, min drømmeklub, henvendte sig. Jeg håber, at Sevilla forstår min beslutning.

Nummer 7:

- Jeg blev spurgt til, hvilket nummer jeg godt kunne tænke mig, og jeg svarede, at nummer 7 tiltalte mig. Det var ledigt, og jeg motiveres af den personlige udfordring, der ligger i at bære et nummer, som tidligere legender som Amancio, Juanito, Butragueño, Raúl og Ronaldo alle har båret. 

Asensio og nummer 7:

- Jeg lykønskede ham med hans to mål (mod Kroatien, red.), men det passer ikke, at vi har snakket om trøjenumre. Jeg ved ikke, om han ønsker det på sigt, men han har ikke fortalt mig noget om det. Der mange, der har sagt, at der hviler et pres på mig nu, at det var en dum beslutning... osv. Andre har kaldt det et modigt valg

Familien:

- Min far ejer et motionscenter, min mor underviste i aerobic. Min bedstefar var den første til at give mig en fodbold, og den første fodboldtrøje jeg fik, var en Real Madrid-trøje.

Debut:

- Jeg ved ikke, hvornår jeg får min debut, men jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt for det på træningsbanen, hvilket Lopetegui også fortæller mig, at jeg skal fortsætte med. San Mamés ville ikke være et dårligt sted at debutere.

Mål:

- Jeg har aldrig sat mig et mål for, hvor mange mål jeg skal score, og indtil videre er det gået meget godt. Jeg vil forsøge at score så mange mål som muligt for at hjælpe holdet.

Ronaldo:

- Jeg ser et slagkraftigt Real Madrid-hold, som i min første tid i klubben. Det motiverer mig at være en del af dette projekt hver dag.

The Best:

- Jeg vil give den til Modric. Jeg synes, han fortjener den, og det tror jeg hele holdet er enige i.

Personlig pleje:

- Jeg drikker ikke alkohol, men jeg har smagt vin en enkelt gang uden den store succes. Jeg er mere til fanta eller nestea.

Favorit til titlen:

- Jeg ved ikke, hvem der er favorit til at vinde LaLiga, men vi går bestemt efter det.

Ligaen eller Champions League:

- De er lige vigtige.

Landsholdet:

- Jeg drømmer om et opkald fra Luis Enrique.

Neymar eller Mbappé?

- De er begge fantastiske fodboldspillere. Jeg kan ikke vælge den ene over den anden. De er forskellige og dygtige.

Seneste artikler...

Annonce