Lopetegui: Jeg glæder mig over holdets triumf

Julen Lopetegui kunne næsten ikke ønske sig en bedre start på Champions League-sæsonen end den overbevisende og fuldt fortjente sejr på 3-0 over AS Roma.

Efter kampen sagde han følgende:

- Jeg glæder mig over holdets triumf over en modstander som AS Roma, som sidste år eliminerede Barcelona og nåede langt. Vi vidste, at de ville gøre det svært for os, men vi spillede rigtig godt, både offensivt og defensivt.

Real Madrids kombinations-spil flød og genpresset var godt organiseret og derfor blev Lopetegui spurgt om holdet nu var tæt på det, han ønsker. Til det svarede han:

- Vi har arbejdet sammen i to måneder, vi udvikler os fortsat, men der mangler fortsat meget. Om tre dage har vi en meget krævende kamp mod Espanyol. Vi skal arbejde og træne, men succesen skyldes spillerne, som har arbejdet som vilde dyr lige fra første øjeblik og det hjælper altid. Vi forbedrer vores arbejde med og uden bold.

Lopetegui blev også spurgt ind til målmands-situationen:

- Om målmandstemaet siger jeg det samme som altid. Vi har en fremragende løsning i målet. Mit forhold til Courtois er godt og naturligt. Med ærlighed siger vi tingene til hinanden og sådan er det.

Seneste artikler...

Annonce