Er Casemiro-Kroos-Modric den bedste midtbanetrio nogensinde?

I flere år har man i Real Madrid snakket om BBC-trioen, men spansk presse mener efterhånden at det er tid til at tale om CMK-trioen, nemlig de tre midtbanefolk Casemiro, Modric og Kroos.

De har nu spillet sammen i en årrække og været med til at definere denne Real Madrid-æra, som har stået for den største klub-præstation i fodbold-historien med 3 CL-titler i træk og 4 på 5 år.

Spansk presse går endda så vidt som til at kalde trioen for den stærkeste Real Madrid-midtbane i historien og sammenligner dem med legendariske midtbaner som i La Quinta del Buitre (Míchel, Schuster, Martín Vázquez og Gordillo), Valdanos 1994/95-hold med Redondo, Luis Enrique, Amavisca og Michael Laudrup. Også Zidane-æraens midtbane med Makelele, Solari, Figo og Zidane bliver nævnt, ligesom den fuldstændige Galáctico-midtbane med Guti, Beckham, Figo og Zidane bliver nævnt.

Casemiro, Luka Modric og Toni Kroos spillede deres første kamp sammen den 4. oktober 2015, da Rafa Benítez benyttede dem sammen i opgøret mod Atlético Madrid i en kamp, som endte 1-1. En måned senere debuterede de tre sammen i Champions League sammen med Isco i kampen mod Paris SG, som blev slået med 1-0.

Men hvilken midtbane af ovennævnte er den stærkeste?
1) La Quinta del Buitre med Míchel, Schuster, Martín Vázquez og Gordillo
2) Valdano-midtbanen med Redondo, Luis Enrique, Amavisca og Michael Laudrup
3) Zidane-æraen med Makelele, Solari, Figo og Zidane
4) Galáctico-midtbanen med Guti, Beckham, Figo og Zidane.
5) Champions League-midtbanen med Casemiro, Kroos, Modric (og Isco/Asensio).

Vi glæder os til at læse jeres svar og meninger.

Seneste artikler...

Annonce