Optakt: Real Madrid - Espanyol

Real Madrid skal tilbage på sporet i LaLiga i aftenens hjemmekamp mod Espanyol.

Det lyder voldsomt for et hold, som trods alt har vundet de første tre kampe og spillet en enkelt uafgjort, men netop nu er det vigtigt at holde fast i de gode resultater og bygge videre på det spændende projekt, som Julen Lopetegui har sat i søen.

Det bør blive overkommeligt mod Espanyol, som ikke har de bedste minder om Estadio Santiago Bernabéu. Således har man ikke vundet i den nordlige del af den spanske hovedstad siden 1996, hvor Jordi Lardín med to mål sikrede en sejr på 1-2. Af de 22 efterfølgende kampe har Real Madrid vundet de 19 og alene i de sidste fem sæsoner har man en målscore på 16-1.

Men Espanyol har fået en god start på sæsonen med Joan Francecs Ferrer ”Rubi” som træner, hvor de første fire kampe har kastet 7 points af sig og samtidig har man kun indkasseret 3 mål. Offensivt har man scoret 5 mål, fordel på 5 forskellige spillere, nemlig de tidligere Real Madrid-folk Hermoso og Granero, samt Sergio García, Borja Iglesias og Leo Baptistao.

Til aftenens kamp må holdet dog se bort fra spillere som David López, Pipa, Álex López og Javi Puado, mens Real Madrid kun har tvivl om Carvajal.

Julen Lopetegui har dog varslet markante udskiftninger, fordi man i denne travle periode har brug for at kunne give spillerne en velfortjent pause og derfor bliver det sandsynligvis til debut for Odriozola i morgen, ligesom også Nacho forventes at tage en plads i startopstillingen.

Og så bliver det måske til debut for Vinícius Junior. Den brasilianske angriber er i hvert fald udtaget til kampen.

Der er således masser af grunde til at sætte sig til rette i sofaen i morgen kl. 20.45.

Sidste sæsons resultater:
Real Madrid – Espanyol 2-0
Espanyol – Real Madrid 1-0

Real Madrids forventede hold: Courtois, Odriozola, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Ceballos, Kroos, Asensio, Bale, Mariano.

Espanyols forventede hold: Diego López, Javi López, Naldo, Hermoso, Didac Vilá, Roca, Sánchez, Granero, Piatti, Baptistao, Hernán.

Seneste artikler...

Annonce