Referat: Real Madrid vinder uskøn affære

0. minut - Interessant opstilling Lopetegui har valgt til dagens kamp. Bale bliver sparet, det kan nemt vise sig at være en klog beslutning, og dagens angrebstrio bliver derfor Isco, Asensio og Benzema. Derudover er der debut til Odriozola, det bliver spændende at se ham i aktion.
3. minut - Ceballos er endnu en gang i Lopeteguis startopstilling. Han har vel næsten allerede overgået den samlede spilletid han havde i hele sidste sæson?
5. minut - Uuuh! En akavet afslutning fra Isco ryger lige forbi stolpen. Fremragende spil helt frem til chancen, hvor Espanyols forsvar står som træningskegler på banen.
14. minut - Espanyol tæt på! Den klassiske manglende koncentration i Real Madrid-forsvaret, giver Espanyol en stor chance. Heldigvis mangler skarpheden, og bolden bliver sendt forbi målet.
24. minut - Real Madrid kontrollerer kampen som vanligt, men man har endnu ikke spillet sig frem til en rigtig stor chance. Espanyol har mange mand bag bolden hel tiden, og de står meget dybt.
33. minut - Casemiro vinder en hovedstødsduel efter et hjørnespark, men rammer bolden skidt, og den ryger et stykke forbi.
35. minut - Stor chance til Espanyol! Hernan Perez løber mod mål og snyder Ramos til sidst, men skyder direkte på Courtois, som ikke har problemer med at redde Perez' forsøg.
41. minut - Modric skyder og rammer en Espanyol-forsvarsspiller, og bolden ender hos Asensio, som køligt sparker bolden i mål. Målet bliver dog på forunderlig vis underkendt for offside ser det ud til.
42. minut - GOOOOOL DE ASENSIO! Efter VAR-dommerne har set situationen igennem, bliver målet korrekt godkendt! 1-0 til Real Madrid.
HALVLEG - En første halvleg som Real Madrid har domineret uden at være farlige. Man får scoret i den eneste periode i kampen hvor Espanyol fik bevæget sig lidt fremad, så det tør de nok ikke prøve igen i anden halvleg.
46. minut - Så er anden halvleg sparket i gang. Ingen ændringer hos nogle af holdene fra start.
49. minut - Isco med et flot skud udenfor feltet, der sniger sig lige forbi hjørnet af Diego Lopez' mål. Tæt på for den spanske elegantier!
60. minut - Så kommer Mariano på banen, og det er Benzema der forlader Bernabeu. Ikke den bedste aften for den franske angriber. Forhåbentlig kan Mariano bringe noget vildskab på banen, det har holdet manglet lidt her til aften.
62. minut - Endnu en udskiftning for Real Madrid. Denne gang er det Ceballos der forlader banen, og ind kommer Lucas Vazquez.
65. minut - Kæmpe chance til Espanyol! Ramos mister hovedet nok en gang, hvilket giver Borja en kæmpe mulighed for at udligne. Han chipper den over Courtois og rammer overliggeren!
73. minut - Stor chance til Ramos! Kaptajnen driver bolden frem, smider bolden ud på kanten til Isco og fortsætter sit løb ind i feltet. Isco sender et fremragende indlæg med ydersiden ind i panden på Ramos, og Diego Lopez redder flot.
79. minut - Llorente på i stedet for Isco. Der skal kontrol over kampen nu!
82. minut - Real Madrid spiller forfærdeligt lige nu. Det er tættere på 1-1 end 2-0.
83. minut - Stor chance til Llorente! Men en dårlig førsteberøring spolerer muligheden, og afslutningen bliver svag og lige på Diego Lopez.
SLUT - Real Madrid vinder 1-0 efter en forfærdelig slutning på anden halvleg. Det skal simpelthen være bedre hvis man skal vinde mesterskabet.

Real Madrid: Courtois, Odriozola, Varane, Ramos, Nacho, Modric, Casemiro, Ceballos (Lucas, 62. Min.), Isco (Llorente, 79. Min.), Benzema (Mariano, 60. Min.), Asensio
Espanyol: D. Lopez, J. Lopez, Naldo, Hermoso, Didac, Granero, Roca, Darder (Sanchez, 55. Min.), Perez (Garcia, 70. Min.), Borja, Piatti (Baptistao, 55. min.)

Kampens Madrid-spiller: Modric spiller en fin kamp. Ingen spiller en fantastisk kamp, så Modric er nok den bedste af de knap så gode.
Kampens Madrid-badebold: Jeg synes Ramos skal have den i dag. Flere gange forærer han kæmpe chancer til modstanderen. Kunne være han skulle begynde at tænke på at gøre sit job som forsvarsspiller, i stedet for at tænke på at skulle med frem at score hver gang...
Kampens detalje: Iscos yderside-indlæg til Ramos i mangel på bedre. Der var ikke meget at fremhæve i denne kamp.