Real Madrid Basket vinder supercup


Real Madrid Basket med det femte Supercup-trofæ. Foto: Real Madrid

Real Madrids basketball-hold vandt lørdag aften den spanske supercup, da man slog Baskonia 80-73 på Multiusos Fontes Do Sar.

Der var lagt op til et spændende og hidtil uhørt opgør mellem sidste sæsons mestre fra Real Madrid og vicemestrene fra Baskonia, da begge mandskaber havde mulighed for at hente deres femte supercuptrofæ hjem, som begge hold har hungret efter i en årrække. Real Madrid kunne sidst løfte trofæet i 2014, som var tredje triumf i streg. På den anden banehalvdel havde Baskonia ikke vundet en supercup siden 2009.

Og som ventet, blev det en tæt affære lige fra tip-off. Real Madrid tabte både første og anden quarter med henholdsvis 21-20 og 22-23. Træner Pablo Laso måtte have rusket godt op i sine tropper, for i tredje quarter kom man lidt op i tempo, og vandt denne med 19-18.

Men for at lykkes med en femte supercup-triumf til Real Madrid, skulle man endnu højere op. Det kom man, og Real Madrid scorede yderligere 19 point imod Baskonias 11, som resulterede i en 80-73-sejre til Real Madrid.
Real Madrids Sergio Llull blev kampens MVP med 15 point, tre assists og to rebounds.

Seneste artikler...

Annonce