Real Madrid er 55 minutter fra kedelig rekord

Skal vi snart se dem sådan igen?

Real Madrid er blot 55 minutter fra en kedelig rekord, nemlig den om at have været uden scoring i længst tid.

Den 30. marts 1985 scorede Jorge Valdano til 0-3 i udekampen mod Real Sociedad. Det skete i det 89. minut og der blev ikke scoret mere i den kamp. Det gjorde der for Real Madrids vedkommende heller ikke i de efterfølgende 5 kampe mod Ath. Bilbao, Atlético Madrid, Inter, Valencia og Hércules. Først 13 minutter inde i den sjette kamp – mod Inter – scorede man igen. Hele 464 minutter eller 7 timer og 23 minutter var der mellem scoringerne.

Dagens Real Madrid-hold har foreløbig spillet 409 minutter eller 6 timer og 49 minutter og derfor skal man blot 10 minutter ind i anden halvleg uden scoring for at få den kedelige nye rekord.

Real Madrids seneste mål blev scoret af Marco Asensio – efter en VAR-afgørelse – mod Espanyol.

Weekendens modstander er Levante og det var mod netop dette hold, at Julen Lopetegui fik sin trænerdebut tilbage i 2003. Her stod han i spidsen for Rayo Vallecano, som tabte 0-2 i Vallecas.