Hård kritik af Real Madrids pressemeddelelse

Real Madrid høster ingen priser for gårsdagens pressemeddelelse, hvor man meddeler at man har valgt at fyre Julen Lopetegui.

Dagen derpå er kritikken i spansk presse hård mod Real Madrid og det er især denne sætning i den officielle meddelelse, som ikke får anerkendelse og respekt med på vejen:

- Bestyrelsen erkender, at der er et stort misforhold mellem Real Madrid-truppens kvalitet, som tæller 8 nominerede til den kommende Guldbold, hvilket ikke før har været præsteret i klubben og så de opnåede resultater indtil nu.

Dermed fraskriver klubbens ledelse sig ansvaret for den noget turbulente sommer på transfermarkedet, hvor man nok fik hentet gode spillere ind, men vel også lidt blindt stolede på, at flere af de eksisterende spillere kunne tage over for eksempelvis Cristiano Ronaldo.

De otte nominerede Real Madrid-spillere er Courtois, Ramos, Varane, Marcelo, Isco, Modric, Bale og Benzema og fælles for dem alle er, at de under ingen omstændigheder har leveret præstationer i denne sæson, som kvalificerer dem til at være i nærheden af Guldbolden.

Seneste artikler...

Annonce