Optakt: Melilla - Real Madrid, Copa del Rey, 1/16-finale, første kamp

Der er dømt jagt på den tabte ære, når Real Madrid i aften træder ind på det lille og intime Estadio Álvarez Claro i Afrika til kampen mod Melilla.

Det bliver første kamp med Santiago Solari i spidsen og argentineren har på forhånd bebudet, at han ønsker at se en flok sultne og stolte spillere, kort sag: Der skal spilles med Cojones (nosser, red.).

Første runde i Copa del Rey for Real Madrid giver muligheden til en række unge spillere, som får mulighed for at spille sig mere ind i varmen, og det gælder især i forsvaret, hvor der er stort fravær i øjeblikket. Det ventes – lidt overraskende – at Marcos Llorente får lov til at spille i det centrale forsvar, sammen med Nacho, mens Reguilón og Odriozola tager de to backpladser.

Men også det uruguayanske stortalent, Fede Valverde, kan være at finde i startopstillingen, men det er nok helt i front, at det tegner mest spændende, idet Vinícius Junior har udsigt til at få en hel kamp til at vise sig frem i.

Det ventes at blive en kamp, hvor Real Madrid vil spare spillere som Ramos og Benzema og det burde også være muligt for et hold, der spiller på samme niveau som Castilla-mandskabet, men man bør tage sig i agt.

Fortiden skræmmer nemlig og Real Madrid har siden 2009 lidt flere samlede nederlag i 1/16-finalen end man har vundet Copa del Rey-turneringen, nemlig 3 mod 2. De fleste husker vel kun alt for godt opgørene mod Real Unión, Alcorcón og Cádiz.

Og Melilla har bebudet hård fight og går også til kampen med højt humør. Således reagerede man på Santiago Solaris kommentar om, at man ville spille med 2 nosser, med at man selv ville møde op med 22 nosser.

Real Madrid ved altså – bedre end nogen anden – at Copa del Rey har sit eget liv og at det kan blive et lynhurtigt exit, hvis man ikke går til opgaven med stor seriøsitet.

Fun Fact:
- Det er første gang, at Real Madrid gæster Melilla i Afrika til en officiel kamp. Men man har tidligere spillet to venskabskampe mod dem, nemlig helt tilbage i sæsonen 1944/45, hvor man med 72 timers mellemrum spillede to kampe. Real Madrid vandt den første kamp med 1-2 (Her spillede træner Francisco Gómez nogle minutter som midtbanespiller), mens man spillede 2-2 i det andet opgør.
- Yanko Daucik og Pepillo har spillet for begge mandskaber.

Melillas forventede hold: Dani Barrio, Pepe, Aguza, Martínez, Jilmar, Ortega, Fernández, Otegui, Ruano, García, Qasmi.

Real Madrids forventede hold: Navas, Odriozola, Nacho, Marcos Llorente, Reguilón, Casemiro, Fede Valverde, Ceballos, Lucas Vázquez, Asensio, Vinícius Junior.

Seneste artikler...

Annonce