Josep Pedrerol svarer Zidane: Intensitet? Den fysiske forberedelse er en katastrofe og alle er skadede. +++ Roberto Gómez: Zidanes kredit er opbrugt, Florentino bør tage en beslutning. +++ Nacho Peña: Zidane er i fare, hvis ikke situationen ændrer sig hurtigt. +++ Antonio Romero, AS: Militaos tilstedeværelse i startopstillingen var beklagelig. Den halvt pensionerede Pepe tog hans plads i Porto. +++ Pedja Mijatovic: Der er grund til bekymring og man er nødt til at finde løsninger, men i øjeblikket er Zidane ikke i stand til at finde en løsning og holdet skal forbedre sig i alle henseender. +++ Jorge Valdano i El Transistor: Der mangler forstærkninger, som giver Real Madrid en anden dimension. Vi forventede flere forstærkninger, ikke mindst til midtbanen. +++ David Álvarez: Fortjent sejr til Paris SG over et ekstremt skrøbeligt Real Madrid. +++ Manolo Lama på de sociale medier: Uden midtbane, ingen bold. Uden bold, ingen fodbold. Uden fodbold er der ingen chancer. Uden chancer er der ingen mål. Uden mål er der ingen sejre. Sådan var Real Madrid i dag. +++ Josep Pedrerol: Jeg spørger mig selv, hvor lang kredit Zidane har. Der er en træner ledig på markedet.... +++ Álvaro Benito på de sociale medier: Vi er langt fra at være de bedste. +++ Guti kritisk på de sociale medier: PSG uden sine tre stjerner og så er man ikke en gang i stand til at spille lige op.... +++ Tomás Roncero, AS: Jeg foretrækker ikke at spørge hvad der var sket, hvis Mbappé, Cavani og Neymar havde været med. +++
unisportShop2017

Referat: Real Madrid i sikker Copa-sejr

0. Minut - Så fløjtes sæsonens første Copa del Rey-kamp i gang, og det bliver også første opgør med Solari i spidsen; Argentineren ser spændt ud ude på bænken. Lad os se, om holdet spiller med ’dos cojones’!

1. minut - Melilla starter med bolden, kommer hurtigt fremad og i løbet af 20 sekunder kommer de frem til deres første indlæg tæt på mål, men Navas er sikkert ude og fange bolden.

1. minut – Melilla får hurtigt fat i bolden igen og endnu en gang fr ahøjre side får de sendt en bold ind i mod det lille felt, men bolden svæver dog over fjerneste hjørne.

4. minut – Real Madrid kommer frem til første forsøg, da Vinicius spilles fri på venstre kant og sender en bold ind i Asensios pandebrask. Forsøget går dog tæt forbi venstre stolpe.

6. minut – Asensio er aggressiv i presspillet på kanten af Melilla-feltet. En anelse for meget for dommeren, som fløjter et frispark mod spanieren.

8. minut – Melillas Igor Martínez spilles fri på højrekanten og sender bolden forbi på Navas og fjerneste stolpe. En VAR-kendelse havde dømt Igor off-side, men VAR benyttes ikke i aftenens opgør.

9. minut - Advarsel til Real Madrids Javi Sánchez efter en forsinket tackling. Sánchez er hevet op fra Castilla.

11. minut – Advarsel til Melillas Sofian Chakla, der med en tunnel blev tørret af Reguilón, som blev ramt af den efterfølgende tackling.

18. minut – frispark til Real Madrid efter nogle minutter med svingende besiddelse, nedlægges Vázquez kort inde på Melillas banehalvdel. Real Madrid vælger den korte løsning, og man kan se, de vil have gang i de korte, hurtige afleveringer langs jorden.

Banen er godt våd, det øser ned, og det påvirker tydeligt spillets flow. Og så er banen ikke just som på Bernabéu. Men Real Madrid vil tydeligt spille deres spil, hvad end det betyder i disse dage, men ros for dét.

22. minut – Vázquez sender et skud afsted fra venstre kant af feltet som rettes af, og lige nøjagtigt tippes over mål af målmand Dani Barrio. Det efterfølgende hjørnespark heades nemt væk af Melilla-forsvaret.

27. minut – MÅÅÅÅÅL!!!! 1-0 til Real Madrid! – Lucas Vázquez spurter fra egen banehalvdel og sender Odriozola afsted i højre side, hvorfra den unge back har alverdens tid og plads til at sende en hård, flad bold ind mod det lille felt og Benzema, som ikke fejler!

32. minut – Ceballos ryger i jorden i det der ligner et solouheld – det ser slemt ud. I langsom gengivelse ligner det at han glider på den våde bane og får et mindre vrid i knæet, men han er oppe igen og ser ud til at fortsætte.

34. minut – hjørne til Melilla. Bolden ender i modsatte side og Melilla begynder at genopbygge spillet. Man skal ikke tage fejl af upåagtede Melilla – de er gået ind til kampen med masser af tillid, til begejstring for de få tilskuere på det intime Estadio Municipal Álvarez Claro i Nordafrika.

37. minut – Frispark til Melilla, som forsøger med en bold ind mod feltet. De fejler, og det giver en kontra til Real Madrid, anført af Vinicius som spæner ned ad venstre kant, sender bolden ind til Asensio som sender Vazquez fri, der desværre skyder midt på keeperen.

39. minut – Igor Martínez løber igen imellem Real Madrids back-kæde, men dømmes denne gang offside.
42. hjørnespark til Real Madrid – efter et par svage headere inde i feltet, ender bolden for fødderne af Sergio Ramos, som sender et skud afsted der dog blokeres.

43. minut – kæmpe chance til Vázquez som spilles fri af Odriozola på højre kant af feltet. Vázquez tøver dog for længe og skyder lige på Barrio fra en meget spids vinkel. Dårlig beslutningstagen af Vázquez.

45. minut + 1 – MÅÅÅÅÅÅL!!! 2-0 til Real Madrid – Vinicius modtager bolden på højre kanten, tager et par langsomme driblinger mod feltet og med højre yderside prikker bolden mellem en sagesløs Melilla-forsvarers ben og lige i fødderne en fremløbende Marco Asensio, der fra straffesparkspletten med lethed smækker den i buret til 2-0.

46. minut – PAUSE – Dommer De Burgos Bengoetxea fløjter til pause og Real Madrid fører fortjent 2-0.

Lad os bruge pausen på at reflektere over første halvleg. Melilla kom ud med ’22 cojones’ som man havde varslet, som reference til Solaris håb om, at Real Madrid ville spille med ’dos cojones’. På trods af Melillas ihærdighed, viser det sig imidlertid, at kvalitet er vigtigere end kvantitet.

46. minut - Kampen fløjtes i gang igen, og i pausen har Solari valgt at foretage to udskiftninger: Benzema går ud til fordel for Federico Valverde, og Sergio Ramos erstattes af Nacho, som nu bærer anførerbindet.

47. minut – endnu en offside på Igor Martinéz.

48. minut – Forvirring omkring Real Madrid-feltet da Melilla presser på og kommer frem til et par skud, som dog aldrig bliver farlige.

52. minut – spillere fra begge hold glider jævnligt i det glatte græs, og det ender nu med sammenstød og frispark til Llorente.

56. minut – Keylor Navas kommer akavet ud til en dyb aflevering lige ude for feltet, men får heldigvis clearet bolden godt væk. Det så unødvendigt ud, men man kan ikke bebrejde Costaricaneren hvis han kedede sig, for han har ikke haft meget at lave indtil videre.

61. minut – Vázquez kommer med kombinationsspil med Valverde forbi et par Melilla-spillere på kanten af feltet og prikker den videre til en fuldstændig fri Ceballos, hvis skud desværre parreres af Dani Barrio i Melilla-målet.

63. minut – Dani Barrio testet endnu en gang; Denne gang af Llorente der sender et skud afsted ude fra feltet. Barrio når dog godt ned med sin 7. redning indtil videre. 

65. minut - Vores medkommentatorer kan fortælle, at aftenens tilskuertal er 7.212 – det er til trods for, at den officielle kapacitet blot er 7.200. Sådan er det, når Real Madrid kommer på besøg.

67. minut – hjørne til Real Madrid. Asensio sender den afsted, men det bliver aldrig farligt.

70. minut – Melilla foretager udskiftning – Ud går Yacine Qasmi, der erstattes af Brian Martín.

71. minut – Vinicius er centimeter fra at score sit debutmål, da han fra kanten af feltet smadrer bolden op på overliggeren. Nøj, der var knald på!

72. minut – Advarsel til Lucas Vázquez.

73. minut – Fra venstre side, lidt inde i feltet, skyder Juan Ruano bolden tæt forbi fjerneste stolpe.

74. minut – Melilla foretager endnu en udskifting. Ud går Igor Martínez og ind kommer Amar Romero.

78. minut – MÅÅÅÅÅÅL!!! 3-0 til Real Madrid! Dybt inde i Melillas felt er der kaos efter en kæmpechance til Asensio, og ganske få sekunder efter, opsnapper Odriozola en løs bold og banker den i kassen fra kort afstand.

82. minut – Real Madrid foretager udskiftning 3. og sidste udskiftning. Ud går Marco Asensio og ind kommer unge Cristo Gonzalez. Er det ’Cristo G’, jeg læser på hans ryg?

83. minut – Melilla foretager også deres sidste udskiftning, og erstatter José Fernández med Francisco Bueno.

87. minut – Odriozola vinder på fornem vis en duel med en glidende tackling, og rejser sig og kontrollere bolden i en, flydende bevægelse, hvorefter han sætter et angreb i gang. Han kandiderer virkelig til at blive kampens spiller.

88. minut – Vinicius modtager bolden på venstrekanten, og som den spilleglade brasilianer han er, sender han en lobbet rabona-aflevering ind til Cristo G., som fint tæmmer den og efter lidt tøven får fremprovokeret et hjørnespark. 

90. minut – der bliver lagt to tillægsminutter til.

92. minut – MÅÅÅÅÅÅL!!! 4-0 til Real Madrid! Debutanten Cristo G header bolden sikkert i nettet fra kort afstand, efter et følt indlæg fra dagens assistkonge Odriozola.

Mens der jubles blandt de rødklædte Real Madrid-spillere, fløjter dommer De Burgos Bengoetxea kampen af. Real Madrid vinder på sikker vis sæsonens første Copa del Rey opgør, og har sikret sig et sikkert udgangspunkt forud for returopgøret. Det blev en godkendt affærre af Solaris mandskab.

Kampens spiller: Álvaro Odriozola. Højrebacken leverede en sublim indsats defensivt, men i særdeleshed også offensivt, hvor han med overlap og indlæg fra baglinjen gjorde det svært for Melilla-forsvaret. Og så tæller en scoring og to assists vist også for noget. Flot kamp af Odri'!

Kampens badebold: Banens tilstand tager den kedelige pris lige foran Lucas Vázquez, som udover et par ringe beslutninger også skyldte en basse. Men banen, som var drivvåd og ujævn, var ærgerlig for spillets rytme og farlig for spillerne, som til tider så ud til at glide mere rundt end spille fodbold. Det endte med uheldige sammenstød og et par solouheld.

Kampens detalje: Vinicius Juniors rabona-lob til Cristo G. V Junior og Cristo G - klinger det ikke meget godt?

Holdopstillinger

UD Melilla: Daniel Barrio Álvarez; Sofian Chakla, Mahanan, Ricardo Martínez, Juan Carrion; Alfonso Castillo; Igor Martínez (72' Brahim), Antonio Otegui, José Fernández (86' Franscisco Bueno), Juan Ruano; Yacine Qasmi (70' Brian Martín)

Real Madrid: Keylor Navas; Álvaro Odriozola, Javi Sánchez, Sergio Ramos (45' Nacho), Sergio Reguilón; Marco Asensio (82' Cristo Gonzales), Marcos Llorente, Dani Ceballos; Lucas Vázquez, Karim Benzema (45' Fede Valverde), Vinicius Junior.

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.