Fidalgo og Fran García debuterede for Real Madrid

De to Castilla-spillere, Fidalgo og Fran García, debuterede i gårsdagens overbevisende sejr mod Melilla. Førstnævnte blev skiftet ind i det 79. minut i stedet for Vinicius Jr., der spillede ganske fornuftig kamp, og sidstnævnte fik hele anden halvleg i stedet for Dani Carvajal.

Derfor var der naturligvis glæde at spore hos de to spillere efter kampen, da pressen fangede dem til en hurtig kommentar.

Således sagde Fidalgo om sin debut og forholdet til Solari:
- Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg har været en del af denne klub i seks sæsoner og det var helt specielt for mig at få debut på Bernabéu. Jeg har arbejdet hårdt for at nå til dette punkt i min karriere, og jeg kan slet ikke få armene ned. I morgen er en ny dag, hvor jeg, sammen med mine holdkammerater på Castilla, skal forberede mig til kampen mod San Sebastián de los Reyes.
Solari sagde til mig, at jeg skulle nyde det ude på banen. Jeg har haft ham som træner i tre år, og jeg har altid følt mig godt tilpas med ham på sidelinjen. Selvom jeg ikke spillede så meget under ham i sidste sæson, gav han mig selvtillid til at fortsætte mit arbejde på træningsbanen. Og i år har han givet mig debut.

Fran García havde følgende at sige om sin debut og sit oplæg til Isco:
- Jeg har jagtet denne drøm, siden jeg var en dreng, så jeg er meget stolt lige nu. Denne dag vil jeg gerne dedikere til alle de mennesker, der har været der for mig, og støttet mig i tykt og tyndt. Det er et minde, jeg vil have med mig i hele min karriere – en dag jeg aldrig vil glemme.
Jeg er en offensiv spiller og min force er at udnytte min fart til at indgå i dette offensive spil. Det var en aflevering ned i lommen, og da jeg havde fået kontrol over bolden, så jeg Isco fri inde i feltet og spillede den ind til ham.

Seneste artikler...

Annonce