Real Madrid ønsker ro omkring Isco-problematik

Real Madrid er trådt ind i det nye år med den målsætning snarest at få lukket debatten om Isco og få ham integreret som en vigtig del af holdet igen.

I klubben har man på intet tidspunkt ønsket at skille sig af med den teknisk dygtige spanier og da han selv i sidste uge slog fast med syvtommersøm, at han under ingen omstændigheder tænker på at forlade klubben var det blot endnu en bekræftelse af, at parterne ønsker hinanden og det forstærker viljen til at sikre, at Isco bliver en nøglefigur på holdet.

Det ved Santiago Solari bedre end nogen anden, og selv om klubbens sportslige ledelse ikke lægger pres på argentineren for at få Isco i startopstillingen, så vil det give ham ro i forhold til spansk presse, hvis han kan få gen-integreret Isco på holdet og udnytte de kvaliteter, som han uomtvisteligt har.

Santiago Solari skal naturligvis ikke give Isco en fordel i forhold til andre spillere, for det skal fortsat være præstationerne, som er afgørende for antallet af spilleminutter og holdet er vigtigere end den enkelte spiller, men det ventes at Isco i aften får muligheden fra start og så er håbet, at han løfter opgaven og er toneangivende på Real Madrid-holdet.

Seneste artikler...

Annonce