Raúl de Tomás bundet til Rayo - kan ikke kaldes tilbage

Angrebsproblmerne hober sig op i Real Madrid, hvor Karim Benzema er den seneste spiller, der er blevet føjet til Los Blancos' lange skadesliste.

Franskmanden ser heldigvis ud til at være hurtigt tilbage på banen igen, og øjner allerede comeback i weekendens kamp mod Sevilla.

Skader har imidlertid ikke været Real Madrids eneste problem på den offensive del af banen i indeværende sæson. Således skal man helt tilbage til sæsonen 1999/00 for at finde sidste gang, Real Madrid havde scoret så få mål efter 19 kampe i LaLiga.

Og der florerer da også mange rygter i spanske presse om, hvordan Real Madrid vil løse dette problem, men det står allerede klart nu, at det ikke bliver med den udlejede spanske angriber, Raúl de Tomás, der har fundet målformen i Rayo Vallecano.

Den 24-årige angriber har ifølge spansk presse ikke en klausul i sin kontrakt, der tillader Real Madrid at hente angriberen tilbage før tid, selvom de måske gerne ville, hvorfor madrilenernes store prioritet i skrivende stund også er polske Krzystof Piatek.

Seneste artikler...

Annonce