Solari roser Vinicius Jr. inden returkampen mod Leganés: Han er meget talentfuld

Santiago Solari mødte i dagen pressen forud for morgendagens returkamp i Copa del Rey mod Leganés, hvor der var flere spændende samtaleemner på tapet; ét af dem var Vinicius Jr.

- Han er meget talentfuldt og viser det, når der er behov for det i kampene. Det han har gjort i sin første sæson i klubben, er beundringsværdigt, og vi er alle nødt til at passe godt på ham.

Herudover rundede Solari ligeledes følgende emner på dagens pressemøde ifølge klubbens officielle hjemmeside:

Om kampen:
- Vi skal ikke fokusere på vores nuværende føring over Leganés, da vi skal ud og forsøge at dræbe kampen fra første fløjt, hvilket kræver en fokuserede indsats. Det er et hold med stor disciplin, og de stærke på hjemmebane. 

Om holdets system:
- Hver kamp har sine omstændigheder, da man er nødt til at tage højde for modstanderen og deres egenskaber. Der er noget nyt i hver eneste kamp og vi træffer vores beslutninger ud fra, hvad der sker omkring os.

Om potentielle indkøb:
- Jeg vil ikke snakke om klubbens transferstrategi. Truppen er den, som vi har til rådighed i øjeblikket, og vi har et godt mix af unge og erfarne spillere, som alle er engagerede.

Om den unges rolle:
- Unge spillere bringer nogle gange den fart, energi og friskhed, der styrkes af den modenhed og erfaring, som de ældre spillere har. De er her, fordi de har kvaliteterne til det. Den anden dag var der flere spillere under 20 år, som fik minutter på banen, men de vil altid blive godt hjulpet af dem med erfaring.

Seneste artikler...

Annonce