Problemer for imperiet bag moderniseringen af Estadio Santiago Bernabéu

Real Madrids modernisering af Estadio Santiago Bernabéu forestås af det tyske GMP i samarbejde med spanske L35 og Ribas&Ribas.

Men ifølge El Confidencial har det tyske ingeniør-imperium haft gigantiske problemer med opførelsen af Lufthavnen Berlin Brandenburg Willy Brandt, som skulle være indviet i 2011, men nu først er planlagt til at åbne i 2020 efter en række fatale fejl-beregninger, som nu har gjort projektet næsten 6 milliarder € dyrere end først antaget.

Undervejs skal man have fundet mere end 60.000 fejl i projektet, heriblandt flere alvorlige fejl i konstruktionerne, men GMP forsvarer sig med, at Holdingfirmaet FBB, som står bag lufthavnen har ageret særdeles uprofessionelt og undervejs har fremlagt 487 ændringer til planerne.

Til GMPs forsvar skal dog siges, at de har været særdeles succesfulde, når det kommer til stadionbyggerier. Her stod man nemlig bag de nye stadions i Köln og Frankfurt ved VM i Tyskland, ligesom man har stået for tre i Sydafrika (Cabo, Durban og Port Elizabeth), tre i Brasilien (Brasilia, Manaos og Belo Horizonte) og to i Ruslan (Nizni Novgorod og Samara), samt moderniseringen af det olympiske stadion i Berlin.

Seneste artikler...

Annonce