Bale med 100 mål for Real Madrid



Da indskiftede Gareth Bale scorede det sidste mål i 1-3-sejren mod Atlético Madrid, var det waliserens mål nummer 100 for Real Madrid.

Den tidligere Tottenham spiller skulle bruge 217 kampe på at nå den milepæl, og var altså den fra den hedengangne BBC-trio, som skulle bruge flest kampe på at score 100 mål.

Cristiano Ronaldo skulle kun bruge 105 kampe på at nå milepælen, mens den sidste del af den gamle trio, Benzema, skulle bruge 210 kampe.

Bale er den 21. spiller i Real Madrid-historien, som rammer de magiske 100 mål, hvilket bringer ham op på siden af Morientes og kun fire mål bag brasilianske Ronaldo på klubbens topscorerliste.

Bale har 75 mål i LaLiga, 16 i Champions League, seks til VM for klubhold og bare to i Copa del Rey – det ene det legendariske solomål mod Barcelona i finalen.

Den 29-årige waliser har scoret to gange i El Clásico. Hans yndlingsmodstander har været Rayo Vallecano, som har set Bale score ni gange mod dem.

Benzema, Ronaldo, Isco og Kroos har alle assisteret Bale ni gange – flere end nogen andre Real Madrid-spillere.

70 mål er kommet fra waliserens venstrefod, 11 er fra højrebenet og 19 er scoret med hovedet. 13 af målene er scoret udenfor feltet - fire af dem på frispark, mens det kun er blevet til tre mål på straffespark.

 

Seneste artikler...

Annonce