Endnu en Bernabéu-Clásico uden Isco

I går bragte vi nyheden om, at Isco kan se fremtil endnu en El Clásico på Santiago Bernabéu, uden at komme i spil, og det blev bekræftet tidligere i dag, da man offentliggjorde truppen til aftenens kamp, uden Isco.

Men det er langt fra første gang Isco må se til, mens holdkammeraterne møder Barcelona på eget græs. Faktisk er det mere reglen end undtagelsen, at Isco ikke spiller når vi møder Barcelona i Madrid.

Af de seks opgør mod Barcelona på Bernabéu, siden Isco kom til i 2013, har Isco kun spillet i 2 af opgørene. Senest i 2015, hvor han blev smidt ud efter en hård tackling på Neymar, og i 13/14-sæsonen, hvor han fik de sidste fem minutter af kampen.

På Camp Nou er det dog en anden historie. Her har han spillet fire kampe - tre i ligaen og en i den spanske Super Cup. Derudover har han endnu en Clásico på CV'et, da han spillede finalen af Copa del Rey på Mestalla. Og i alle disse opgør, startede han på banen.

Den spanske midtbanespiller har ikke spillet siden kampen mod Alavés d. 3. februar, og har nogle vigtige uger foran sig, hvis han ønsker at være en del af Luis Enriques spanske trup til landskampene d. 23. og 26. marts. Dermed har han tre uger til at spille sig ind i varmen i Real Madrid, og hos det spanske landshold.

Seneste artikler...

Annonce