Kroos indrømmer: Vi spillede ikke op til vores bedste

Toni Kroos var efter gårsdagens nederlag hurtig til at indrømme, at han, sammen med resten af holdet, havde spillet langt under niveau mod Ajax, som endte med at køre Real Madrid over på hjemmebane.

- Vi fejlede og spillede ikke op til vores bedste niveau, og det skal jeg nok være den første til at indrømme, indleder Kroos i et interview med spanske COPE efter kampen.

- Vi spillede godt i Copa del Rey, men det er altid svært at komme sig over et 3-0 nederlag.

Ligesom sine holdkammerater, så mener Kroos nødvendigvis heller ikke, at Real Madrids deroute i indeværende sæson markerer enden på en æra.

- Det er ikke unormalt at have en dårlig sæson, men det vi har vundet de seneste tre år (i denne turnering, red.) er til gengæld ikke normalt, siger Kroos.

- Vi led os i flere kampe sidste sæson og spillede nogle gode kampe i år.

Real Madrids tyske midtbanespiller var imidlertid ikke i tvivl om, at det bedste hold avancerede til den næste fase af turneringen, som Los Blancos har vundet de seneste tre sæsoner.

- Vi er skuffede, men Ajax var bare det bedste hold i dag (i går, red.). De var også det bedre hold i den første kamp. Det er svært, men vi er nødt til at acceptere, at de fortjente at gå videre til kvartfinalen.

Kroos var en af Real Madrids dårligste spillere i gårsdagens nederlag mod Ajax, hvor han i store dele af kampen sejlede rundt på den centrale midtbane ude af position, ligesom han også kostede det første mål efter en personlig fejl.

Seneste artikler...

Annonce