Referat: Kneben sejr over Huesca

Tanker om startopstillingen:

Luca Zidane og Brahim Diaz har fundet vej ind i holdopstillingen, og midtbanen består i dag af Ceballos, Isco og Llorente. Derudover starter også Nacho og Odriozola.

1. minut: Kampen fløjtes i gang!

2. minut: Brahim Diaz har haft et par berøringer på bolden, og han umiddelbart selvsikker og lovende ud!

3. minut: Katastrofe-start! Et fladt indlæg sendes ind til Cucho Hernandez, som køligt smækker bolden over i venstre side af nettet. Intet at gøre for Luca Zidane – Alt for nemt for Huesca, og pinligt for Real Madrid!

13. minut: Ganske pæn chance til Benzema inde i det lille felt, efter at Odriozola får fightet sig frem til en indlægsmulighed. Franskmanden bliver dog presset meget af en Huesca-forsvarer, og får derfor ikke afsluttet ordentligt.

15. minut: Benzema har virkelig start skidt, og endnu engang får han alt for lidt ud af en fin mulighed inde i feltet.

25. minut: MÅL til Real Madrid! Fint forarbejde fra Brahim Diaz, som først får afleveret til Benzema hvis afslutning bliver reddet, men den unge spanier får opsamlet returen, og får lagt den ind til Isco, som let kunne lægge bolden i nettet.

40. minut: Farlig situation for Real Madrid-forsvaret. Cucho Hernandez kommer alene igennem, men Nacho får clearet bolden i sidste sekund.

45. minut: Stor mulighed til Huesca, men Avila sparker bolden lidt over Luca’s mål.

Halvleg – Relativt skuffende første halvleg, hvor Real Madrid ikke får skabt synderligt mange chancer. Brahim viser fine takter indtil videre, men meget af angrebsspillet er generelt lidt sløset og idéforladt, hvilket godt kunne komme til at koste i denne kamp, hvor Huesca egentlig står udmærket defensivt, tagende deres placering i tabellen i betragtning.

47. minut: Benzema samler en løs bold op og afslutter ved kanten af feltet, men Santamaria i målet er vågen, og redder det lavtgående skud mod nederste højre hjørne.

49. minut: Bale sparker et forfærdeligt frispark, som går langt over målet.

Der spilles kedelig fodbold lige nu, og det lugter på ingen måde af mål nummer to på nuværende tidspunkt, selvom man spiller på hjemmebane mod 20. pladsen. Skidt fornemmelse at sidde med som tilhænger.

62. minut: Endelig kommer Real Madrid foran! Bale producerer et fornemt indlæg med ydersiden af foden, og Benzema møder det med et hovedstød over mod det lange målhjørne, så Ceballos let kan komme ind og prikke bolden over stregen. 2-1!

64. minut: Vázquez kommer på banen i stedet for Brahim Diaz, som har leveret en godkendt præstation.

66. minut: Nacho brager direkte ind i en Huesca-spiller, og modtager derfor et gult kort, som giver ham karantæne i næste kamp.

70. minut: Bale får en tap-in mulighed, men formår at prikke bolden over, på trods af højest at være to meter fra målet. Godt at se ham søge ind for at lægge sidste fod på bolden, men virkelig skidt aktion i denne omgang.

74. minut: Håbløs opdækning inde i feltet, fører til en udligning til Huesca. Etxeita får hovedet på, efter en simpel hjørnesparksrutine. 2-2…

75. minut: Federico Valverde kommer ind i stedet for Isco.

78. minut: Bale får afsluttet fra kanten af feltet, men han bliver presset af en forsvarsspiller i afslutningsøjeblikket, og rammer derfor et stykke ved siden af.

78. minut: Mariano kommer ind i stedet for Llorente, som har spillet ganske udmærket.

85. minut: Vázquez prøver langt udefra, og Santamaria har overraskende store problemer med spanierens langskud, men får dog bolden pareret væk.

88. minut: Et frisparksindlæg fra Marcelo kommer ind til Ramos, som dog ikke helt kan få bolden under kontrol, eller få afsluttet.

89. minut: Benzema scorer!!! Flot afslutning af franskmanden, som krøller bolden over i målets højre side. Ærgerligt for de ”fans” som smuttede tidligt fra kampen.

90+1’: Nacho forspilder en god mulighed, da han afslutter fra distancen efter en kontra, i stedet for at finde en afleveringsmulighed.

90+4’: Mariano får kampens sidste afslutning, som bliver reddet komfortabelt af Santamaria.

Slut – Virkelig ikke nogen imponerende præstation fra Real Madrid, som kun lige akkurat får sikret sig de obligatoriske tre point. Både individuelt og konceptmæssigt er det tydeligt, at der er store mangler på holdet lige nu, som ville forhindre dem i at præstere på topniveau, og derfor er alles tanker på nuværende tidspunkt primært på sommerens transfervindue.

Kampens Real Madrid-spiller: Benzema vinder den primært på det sidste mål, men også fordi han bare er det offensive omdrejningspunkt, som med den nuværende konstellation på ingen måde kan undværes, da mere eller mindre alle frugtbare angreb kommer igennem franskmanden.

Kampens Real Madrid-badebold: Marcelo, som virkelig ikke retfærdiggører sin startplads foran Reguilón, der har vist sig væsentlig bedre frem i indeværende sæson.

Kampens detalje: At Zidane tør starte hvem som helst – inklusiv sin egen søn ;)

Startopstillinger:

Real Madrid: Luca, Odriozola, Ramos, Nacho, Marcelo, Isco (Valverde 75’), Ceballos, Llorente (Mariano 79’), Bale, Benzema, Brahim (Vázquez 64’).

Huesca: Santamaria, Herrera, Etxeita, Mantovani, Pulido, Galan, Rivera (Juanpi 78’), Musto, Gomez, Avila (Enric 63’), Cucho (Gallar 82’).