MARCA: Luka Jovic giver valuta for pengene

Eintracht Frankfurt-spilleren, Luka Jovic, er blandt de spillere, der vurderes som værende mulige indkøb for Real Madrid i sommerens transfervindue.

Hovedstadsklubben har, ifølge MARCA, fastslået, at de er på udkig efter en ny 9’er, hvilket den serbiske angriber er et oplagt bud på.

Angriberen, der er lejet ud til Frankfurt fra Benfica, har scoret imponerende 24 mål i 38 kampe og er på nuværende tidspunkt et af de bedste tilbud på markedet. Ifølge MARCA koster Jovic’ nemlig maksimalt 70 millioner euro, hvilket svarer til omkring 520 millioner danske kroner.

Real Madrids José Ángel Sánchez mødtes i sidste måned med Jovic’ agent, Fali Ramadani, og ved derfor hvilke krav Jovic har. Men på trods af Real Madrids interesse i den unge spiller og det faktum at hans navn er har været oppe og vende flere gange, har Real Madrid ikke direkte forsøgt at få en aftale i hus.

Desuden afventer Frankfurt et eventuelt bud fra Real Madrids rivaler i Barcelona, der også har vist interesse for serberen.

Heldet kunne dog sagtens være på Real Madrids side, hvis man ønsker at hente Jovic, da klubben har et godt forhold til Frankfurt. Real Madrid har nemlig flere gange lejet deres unge spillere ud til den tyske klub.

Så sent som i Real Madrids kamp mod Hoffenheim i UEFA Youth League, var Frankfurts sportsdirektør til stede for at overvære kampen. Frankfurt har efter sigende et godt øje til Real Madrids Raul de Tomas.

Med disse faktorer in mente, er det altså ikke usandsynligt, at den 21-årige Jovic slutter sig til Los Blancos og kan repræsentere Real Madrids angreb med blandt andre Karim Benzema og Vincius Júnior fra næste sæson.

Seneste artikler...