MARCA: Valverde imponerer Zidane

Noget kunne tyde på, at Fede Valverde har imponeret Zinedine Zidane. Den unge uruguayaner har nemlig spillet alle 90 minutter i Real Madrids seneste to kampe.

Den 20-årige midtbanespiller har desuden spillet i fire ud af de fem kampe, Zidane har stået i spidsen for siden sin genansættelse i klubben, hvilket tegner et billede af, at franskmanden foretrækker Valverde fremfor blandt andre Marcos Llorente og Dani Ceballos.

Den eneste kamp Valverde således ikke har taget del i under Zidane, var 2-1 nederlaget til Valencia. Uruguayaneren fik 13 minutter mod Celta Vigo og 15 mod Huesca, mens han som førnævnt har spillet alle 90 minutter mod henholdsvis Eibar og Leganés.

Men selvom Zidane eftersigende skulle være interesseret i at beholde den unge spiller i klubben i næste sæson, er Valverde, ifølge MARCA, selv i tvivl om, hvorvidt han skal blive i Real Madrid eller ej.

Valverde er angiveligt glad i Real Madrid, men skal efter planen mødes med klubben i slutningen af sæsonen, for at diskutere sin fremtid. Midtbanespilleren har nemlig, ifølge MARCA, fået attraktive tilbud fra to andre LaLiga-klubber, og ønsker derfor at få bekræftet, at han vil få spilletid i den spanske hovedstadsklub, hvis han vælger at blive.

Valverdes fremtid er endnu uvis, men indtil videre må han tage sig til takke med Zidanes åbenlyse tillid til ham, som kunne være en indikation på, at den 21-årige spiller har en plads i truppen i næste sæson.

Seneste artikler...