Ødegaard klar til nye udfordringer

Martin Ødegaard er i gang med en flot sæson i hollandske Vitesse og den 20-årige nordmand er klar til nye udfordringer. Det fortæller han i et interview med De Telegraaf:
- Jeg er klar til at tage næste skridt. Jeg ønsker at fortsætte min udvikling. Jeg har scoret flere mål og lavet flere assists end i sidste sæson. Slutsky (Vitesses træner, red.) har givet mig frihed og tillid. Når sæsonen slutter træffer jeg en afgørelse og så må vi se, hvor jeg fortsætter min udvikling, men først ønsker jeg at slutte sæsonen bedst muligt med Vitesse.

Martin Ødegaard kom til Real Madrid som 15-årig, men havde svært ved at slå til og derfor blev han udlejet til Heerenveen i sæsonen 2017/18, men det var ikke nogen succes. Han havde dog mod på mere hollandsk eventyr og er altså i denne sæson udlejet til Vitesse, hvor det er blevet til 8 mål og 6 assists i 31 kampe, hvilket også har gjort ham til fast mand i Norges landsholdstrup, hvor det er blevet til 16 kampe.

Zinedine Zidane ønsker at se Martin Ødegaard an under sommerens optakt i USA og derefter vil man træffe beslutning om nordmandens fremtid, men det menes at Ajax Amsterdam står klar med et bud på 20 millioner €.

Seneste artikler...

Annonce