Kritiseret Bale forsvares af agent

Zinedine Zidane blev på pressemødet efter kampen mod Rayo Vallecano spurgt, om han mente at Gareth Bale var fokuseret.

Svare kom prompte og iskoldt:
- Jeg ved ikke, om Bale er fokuseret. Det må I spørge ham om.

Ikke just et svar, som man vil forvente fra en træner, som står last og brast med sine spillere og det gjorde Zidane da også klart, at han ikke kunne efter indsatsen – eller manglen på samme – mod Rayo Vallecano, som var et nyt lavpunkt i en skuffende sæson.

Som holdets dyreste spiller og udset til at være fanebærer, må Gareth Bale naturligvis holde for kritikken, men han har dog støtte fra mindst en person i verden, nemlig hans agent, Julian Barnett, som straks var ude og forsikre, at waliseren skam er 100% fokuseret i Real Madrid.

Det hjælper naturligvis ikke på sagen, at Bale efterfølgende ikke tog bussen sammen med spillerne, men blev kørt direkte ud til Barajas Lufthavnen, hvor et privatfly ventede på at bringe ham et ukendt sted hen og det forstærkes blot yderligere, når man ser på hans præstationer på banen, som i det seneste lange stykke tid har været fornærmende ringe.

Således har han kun scoret et enkelt mål siden Zidanes tilbagekomst, hvilket kom i første kamp mod Celta. Siden har han spillet 396 minutter uden mål og med kun 9 afslutninger er det heller ikke fordi han sender modstanderholdets målmand på overarbejde.

Seneste artikler...

Annonce