Real Madrid har tabt point til 14 hold i denne sæson

Da Real Madrid tabte med 1-0 til Rayo Vallecano på Vallecas blev de det 14. hold, der har formået at tage point fra kongeklubben i LaLiga Santander i denne sæson. Det vil så samtidig sige, at der kun er fire hold i ligaen, der har tabt begge kampe mod Real Madrid, nemlig Espanyol, Real Valladolid, Celta Vigo og Huesca, mens Real Betis vil få chancen for at slutte sig de fire hold, når de gæster Santiago Bernabéu i sidste spillerunde. De øvrige modstandere, Real Sociedad og Villarreal, har man tabt point til tidligere på sæsonen.

Til gengæld er Barcelona det eneste hold, som indtil videre har vundet begge kampe over Real Madrid. Dette kan Real Sociedad dog også gøre, hvis de vinder kampen i 37. spillerunde.

Det er en beklagelig situation klubben har bragt sig selv i, og Zidane var efter kampen mod Rayo heller ikke klar med dårlige undskyldninger:

- Vi gjorde ingenting fra det første minut til det sidste. Jeg er meget vred, og jeg vil undskylde over for klubben og dens fans, lød det fra Zizou.

Seneste artikler...

Annonce