Defensa Central: Sarri interesseret i Isco

Meget tyder på, at den nuværende Chelsea-træner, Maurizo Sarri, overtager trænerposten i Juventus i næste sæson. Det forventes, at italienerens ankomst til Juventus skal offentliggøres efter Europa League-finalen, nøjagtig ligesom det forventes, at Eden Harzards skifte til Real Madrid, bliver offentliggjort efter denne kamp.

Såfremt Sarri bliver træner i Juventus, kan dette betyde, at den nuværende Real Madrid-spiller, Isco, øjner muligheden for et skifte til den italienske storklub. Spanieren passer nemlig perfekt ind i Sarris’ spillestil, hvorfor italieneren meget vel kun være interesseret i den spanske midtbanespiller.

Desuden vil det ikke være usandsynligt, at Isco ønsker at forlade Los Blancos, da han ikke er blevet tildelt bemærkelsesværdigt meget spilletid i den netop afsluttede sæson. Derudover rygtes spillere som Paul Pogba og Christian Eriksen til Real Madrid, hvilket betyder, at der vil blive kamp om pladserne på midtbanen i den spanske hovedstadsklub, hvis der er hold i rygterne.

Hvis sommerens transfer byder på et skifte til Juventus for Isco, vil det betyde, at han genforenes med sin tidligere holdkammerat, Ronaldo, der sidste sommer skiftede til den italienske klub.

Seneste artikler...

Annonce