Luka Jovic præsenteret på Estadio Santiago Bernabéu

Real Madrid præsenterede i dag Luka Jovic som første spiller til den kommende sæson og Florentino Pérez lagde ikke skjul på, at man er gået ind på transfermarkedet med fuld styrke, hvilket man også har bevist med de første indkøb.

Florentino Pérez sagde således ved præsentationen af den serbiske angriber:
- Vi ønsker at dele starten på det nye projekt for den kommende sæson med alle madridistas. Vi vil arbejde intenst med det mål at opfylde alle vores tilhængeres drømme. Det har ikke været et år som forventet og vi vil reagere med styrke og beslutsomhed i jagten på vores historiske besættelse, som er at vinde. Denne klub opgiver aldrig og det vil vi fortsat vise. At vinde fire Champions League på fem år er unikt og magisk, det er en uvirkelig bedrift i en gigantisk dimension, som vi med tiden vil sætte pris på. Og det hele takket være Madridistas´ sammenhold, den økonomiske styrke, en trup med stor kvalitet og institutionel stabilitet.

Og han fortsatte mere henvendt til Luka Jovic:
- Nu er vores mission at vende tilbage til triumferne og vi har den glæde at byde velkomne til en af disse spillere, dedikeret til missionen. De store hold i Europa ville have dig og nu skal du være en del af Madridista-familien. At være Real Madrid-spiller var din drøm og nu er du det. Tak for at vælge dette logo for fortsat at udvikle dig som en af de bedste angribere i verden. Du kommer til Madrid via dit talent og din evne til at arbejde. Du har kæmpet for at komme til Real Madrid og du opnår det som 21-årig. Du ønsker at være en del af den myte, som Real Madrid er og det har du opnået. Du har en stor udfordring i din karriere og du vil være beskyttet af en vidunderlig træner og de bedste spillere i verden. Du vil forsvare logoet ud fra Real Madrids værdier. Din familie er meget stolte af dig og det samme er vi, for dette er den trøje, som du har fortalt os, at du sov i som barn.

Herefter fik Luka Jovic ordet til en kort takketale:
- Jeg er den gladeste dreng i verden efter at have skrevet kontrakt med denne store klub. Jeg vil gøre alt for at hjælpe Real Madrid til at vinde titler. Jeg er sikker på, at jeg har valgt den bedste mulighed.

Luka Jovic har fået en kontrakt af 6 års varighed med Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce