Florentino Pérez: Vi har fået en vidunderlig spiller

Florentino Pérez præsenterede i går sæsonens første Galáctico, da Eden Hazard blev vist frem på Estadio Santiago Bernabéu, hvor mere end 50.000 tilhængere var mødt frem.

Real Madrid-præsidenten sagde blandt andet:
- Vi har fået en vidunderlig spiller, anderledes, som er i stand til at omdanne fodbold til noget overraskende. Takket være fodboldspillere med unikt talent som Hazard er vores enorme historie blevet skabt. Vi har tilegnet os filosofien fra vores præsident Santiago Bernabéu og vores ærespræsident Alfredo di Stéfano, som ændrede denne klubs historie. Legenden skal fortsætte fremadrettet med de bedste spillere i verden og det er Eden. Vores konstante krav til os selv og søgningen efter sejre er vores identitet og vi vil få en fænomenal trup af spillere med Zidane i spidsen.

Direkte henvendt til Eden Hazard, sagde han:
- Dette er noget, som du har ønsket at gøre i lang tid. I dag byder vi velkommen til en af de bedste spillere i verden. Du får en af dine livsdrømme opfyldt, tilhængerne glæder sig til at nyde dit talent og din kreativitet. Det bedste ved denne klub er medlemmerne og tilhængerne, som vil støtte dig, de vil være ved din side, fordi de ved at din fodbold er speciel og anderledes.

Eden Hazard fik efterfølgende ordet og indledte med ”Hola todos”, hvorefter han slog over i fransk og fortalte, at han var glad for at få muligheden for at spille for Real Madrid og at han forventede at vinde mange sejre og titler med klubben.

Seneste artikler...

Annonce