AS: Hazards to mulige trøjenumre

Efter mange rygter og lang tids spekulationer blev det fredag d. 7. juni offentliggjort, at Eden Hazard er Real Madrid-spiller. I går, torsdag d. 13. juni, blev belgieren så præsenteret på Etsadio Santiago Bernabéu foran et publikum bestående af 50.000 tilskuere.

Men selvom belgierens ankomst endelig er blevet gjort officiel, er der stadig en vigtig ting, der mangler at falde på plads. Hazard er nemlig endnu ikke blevet tildelt et nummer, og blev derfor også præsenteret uden et nummer på ryggen.

Ifølge AS er der to muligheder i forhold til, hvilket nummer der ender på ryggen af den 28-årige spiller, nemlig nummer 7 og nummer 11. Begge numre der på nuværende tidspunkt er optaget af andre spillere, henholdsvis Mariano Diaz og Gareth Bale.

Belgieren spiller i nummer 10 på det belgiske landshold, og bar også nummer 10 i Chelsea. Det virker dog usandsynligt, at det skulle blive tilfældet, at han får netop dette nummer, da det på nuværende tidspunkt tilhører den regerende Ballon d’Or-vinder, Luka Modric.

I går ved Hazards præsentation kunne de ses på billeder og videoer fra omklædningsrummet, at Hazards navn var blevet placeret mellem Fede Valverde og Lucas Vázquez, der spiller i henholdsvis nummer 15 og nummer 17. At Hazard skulle ende med at spille i nummer 16 virker dog også usandsynligt, selvom 16 og 13 er de eneste ledige numre på nuværende tidspunkt.

Der er således ikke andet at gøre end at væbne sig med tålmodighed og se tiden an. Hvilket nummer belgieren bliver tildelt afhænger af de øvrige spilleres fremtid eller vilje til at afgive deres numre til den nyankomne stjernespiller. Ifølge AS er det dog mest sandsynligt, at Hazard ender med enten 7 eller 11.

Seneste artikler...

Annonce