Ceballos afviser de spanske medier: Det er fake news

Forholdet mellem Zinedine Zidane og Dani Ceballos har aldrig været det bedste i Real Madrid, og sidstnævnte var da også hurtig ude og tage bladet fra munden i sommer, da Zidane valgte at trække stikket i Real Madrid, hvor han postulerede, at han havde været nødt til skifte klub, hvis Zidane var blevet i klubben.

Zidane er som bekendt tilbage i trænersædet i Real Madrid, hvorfor gårsdagens nyhed i den spanske presse om, at Ceballos skulle have fortalt Zidane, at han heller ikke ville arbejde sammen med ham, virkede overvejende plausibel.

Således rapporterede endda flere spanske medier om et møde mellem Zidane og Ceballos inden u/21 EM, men den 22-årige spanske midtbanespiller var sent i går aftes ude og sætte lidt ord på rygterne i den spanske presse på sin twitter-profil.



- Jeg vil gerne slå fast, i forhold til de oplysninger, der er publiceret i nogle medier, som jeg foretrækker ikke at nævne, at ingen af mine personlige samtaler med nogen i Real Madrids trænerstab er blevet offentliggjort, indleder Ceballos i et tredelt twitter-opslag.

- Derfor afviser jeg kategorisk de citater, der tilskrives mig, i forhold til dette emne.

- Slutteligt synes jeg ikke, at det er særlig professionelt og det hører ingen steder hjemme at publicere den slags fake news, og slet ikke når vi arbejder og kæmper for at vinde en turnering så vigtig som u/21 EM med det spanske landshold.

Ceballos' fremtid i Real Madrid synes stadig usikker, selvom han allerede har vist sig frem ved u/21 EM med et pragtmål i spaniernes åbningskamp mod Italien, som sidstnævnte vandt 3-1. 

Seneste artikler...

Annonce