Med Rodrygos ankomst har Zidane 11 angribere i sin trup

Meget få klubber kan prale af at have et angreb bestående af 11 spillere. Efter Rodrygo Goes i tirsdags, d. 18. juni, blev præsenteret på Estadio Santiago Bernabéu, kan Real Madrid dog netop gøre dette.

Rodrygo blev den tredje i rækken af nyligt indkøbte angribere til at blive præsenteret på Real Madrids stadion. Før ham blev Luka Jović og stjernespiller Eden Hazard præsenteret.

Indkøbene af de mange angribere afspejler, hvad der var en mangelvare for Real Madrid i sidste sæson, nemlig mål. Men selvom Real Madrid-truppen lige nu består af hele 11 angribere, er det dog yderst tvivlsomt, at dette også er antallet, når næste sæsonen skydes i gang. Flere af dem skal nemlig enten sælges er lånes ud til andre klubber.

Real Madrids 11 angribere er Karim Benzema, Gareth Bale, Marco Asensio, Mariano Diaz, Vinicius Júnior, Lucas Vazquez, Borja Mayoral, Luka Jović, Eden Hazard og Rodrygo Goes.

Zinedine Zidane gjorde det, ifølge MARCA, allerede klart, da han vendte tilbage til trænersædet i klubben, at der manglede mål, også selvom Benzema har haft en forrygende sæson, dømt ud fra hans målstatistik.

På trods af Benzemas mange mål har hverken Bale eller Asensio levet op til forventningerne, og udfyldt hullet efter Cristiano Ronaldo, der skiftede til Juventus sidste sommer. Netop derfor har Real Madrids hovedformål med sommerens transfer været at hente nogle angribere hjem.

Problemet med det høje antal af angribere er, at flere af dem naturligvis spiller på de samme positioner. Derfor har Zidane angiveligt allerede planlagt, at Vincius skal spille i modsat side, end han plejer, så Hazard kan spille på sin fortrukne plads i venstresiden.

Rodrygo understregede til sin præsentation, at han er en alsidig spiller, der kan varetage flere positioner. Det er dog flere af Real Madrids angribere der kan, blandt andet Lucas og Asensio.

Hvis Rodrygo får en plads i førsteholdstruppen bliver det således på bekostning af en anden spiller. Brasilianeren har dog allerede udtrykt, at han er åben overfor muligheden for at følge i Vinicius’ fodspor og starte ud med at spille for Castilla.

Hvorvidt Rodrygo kan gøre sig forhåbninger om en plads på Real Madrids førstehold, er stadig uvis. Tilbage i marts måned sagde Zidane følgende om det unge talent:

- Vi får se. Han er en rigtig god spiller, som jeg kun har set på video. Vi får se næste år, hvad vi gør. Han er en spiller af fremtiden.

Uanset hvilken rolle Rodrygo får i Real Madrids nære fremtid, er ledelsen i klubben eftersigende overbevist om, at brasilianeren vil blive en nøglespiller for Los Blancos i mange år fremover. Rodrygo er angiveligt også klar over, at det ikke bliver et nemt skifte fra Santos til Real Madrid, men han er, ifølge MARCA, tålmodig og har viljen til aldrig at give op.

Uanset hvilken beslutningen der bliver truffet i forhold til Rodrygo, er han et strategisk indkøb for klubben, der fortsat fokuserer på, at hente de mest lovende unge talenter.

Seneste artikler...

Annonce