AS: Chelsea har fem dage til udmelde, om de vil beholde Kovačić

Efter at have spenderet omkring 300 millioner euro på indkøb af spillere, retter Real Madrid nu opmærksomheden mod salg.

En af de spillere der formentlig står for skud, når Real Madrid skal vælge, hvilke spillere der ikke længere skal være i klubben, er Mateo Kovačić.

Los Blancos håber på at få minimum 50 millioner euro for kroaten. Dette tyder ikke på at blive et problem, da flere klubber i blandt andet England og Italien angiveligt skulle være interesserede midtbanespilleren.

Det går dog lige et par dage, inden Real Madrid for alvor kan begynde at forhandle med de interesserede klubber, da Kovačić på papiret er Chelsea-spiller, indtil låneaftalen udløber d. 30. juni.

Maurizio Sarri, der i sidste sæson var træner for Chelsea, er netop skiftet til trænersædet i Juventus, og Chelsea har endnu ikke erstattet italieneren. Manglen på en træner i Premier League-klubben medfølger desuden, at klubben hverken vil be- eller afkræfte, om de ønsker at beholde Kovačić i klubben.

Chelsea er desuden underlagt karantæne, og står muligvis overfor d en udfordring ikke at kunne købe spillere i de næste tre transfervinduer. Derfor kan det muligvis være i London-klubbens interesse at beholde Kovačić. Hvis dette er tilfældet, skal Chelsea dog slå til, inden kroatens kontrakt udløber.

Seneste nyt i forhold til Chelseas karantæne er, at de eftersigende godt kan få lov til at beholde Kovačić, men midtbanespilleren er, ifølge AS, heller ikke afvisende over for et skifte til AC Milan, der skulle være interesseret i ham.

Uanset hvad Kovačić’ fremtid bringer, er faktum, at Real Madrid skal til at foretage nogle salg, inden transfervinduet lukker.

Seneste artikler...