AS: Real Madrid holder øje med Almirón under Copa América

Ifølge AS holder Real Madrid øje med midtbanespiller, Miguel Almirón, der lige nu spiller Copa América med Paraguay.

Los Blancos overvejer eftersigende at give et bud på Newcastle-spilleren. Almirón sluttede sig til Newcastle i januar 2019, da han skiftede til klubben fra Atlanta United for et beløb på 24 millioner euro.

Paraguayanerens skifte til Newcastle var stærkt påvirket af den daværende træner, Rafael Benítez ønske om at hente spilleren. Derfor er Almiróns fremtid i Premier League-klubben forholdsvis usikker, efter Benítez har forladt trænersædet.

Det at Benítez ikke længere er træner i klubben, kan derfor medføre, at Almirón overvejer sin fremtid, og er åben over for muligheden for at spille i en anden klub, der muligvis kunne være Real Madrid. TyC Sports meddeler i hvert fald, at Los Blancos har talentspejdere til stede under Copa América, der holder øje med den 25-årige paraguayerne.

Hvis et eventuelt køb af Almirón skal blive en realitet, kræver det dog, at Real Madrid får solgt James Rodriguez, for at skabe plads til Almirón i truppen. Dette er dog heller ikke usandsynligt, det James med stor sandsynlighed skal genforenes med Carlos Ancelotti i Napoli.

Seneste artikler...

Annonce