Real Madrid og Barcelona kæmper om Neymar

 

Spekulationerne om Neymar vil ingen ende tage. De seneste dages transfersnak peger mod et skifte til enten Real Madrid eller Barcelona. Paris Saint-Germain spillede i går deres første turneringskamp i denne sæson, og dér var den brasilianske troldmand hverken at finde på banen eller blandt udskiftningsspillerne. Dette er blot endnu en indikation på, at Neymar har besluttet sig for at forlade den franske hovedstad denne sommer.

Nye meldinger fra Paris beretter angiveligt om en salgspris på intet mindre end 200 millioner euro. Marca skriver at den høje salgspris kan skyldes, at ejerne er frustreret over Neymars ønske om at forlade klubben. Ifølge den franske avis, Le Parisien, ønsker Neymar en løn på 34 millioner netto.

Florentino Perez har altid været tilhænger af Neymar. Den spanske boss har tidligere i år været i kontakt med Neymars bagland. De daværende forhandlinger gik dog ikke som planlagt for Los Blancos præsident. Kongeklubbens præsident har dog formået at opretholde et godt forhold til Neymars far og Paris Saint-Germain præsident Nasser Al Khelafi. Dette kan blive uhørt vigtigt i transfervinduets helt store duel imellem Kongeklubben og F.C. Barcelona.

PSGs sportsdirektør har tidligere i transfervinduet sagt, at forhandlingerne er mere avancerede end som først antaget. Dette kan skyldes, at Real Madrid allerede har brugt 303 millioner euro, og at de hermed ikke er parate til at betale så mange penge, som PSG forlanger. Derfor har flere byttehandler været diskuteret. Tidligere har det været Gareth Bale, samt James Rodriguez, der har været tiltænkt i en eventuel byttehandel, men de seneste meldinger tyder også på, at den spanske magiker, Isco, kan blive en del af handlen.

Real Madrid har i dette transfervindue også været interesseret i at købe de franske mestres vidunderdreng, Kylian Mbappe, men ifølge Marca, er disse forhandlinger i mellemtiden brudt sammen. Dog spekuleres der fra Real Madrids side i en kæmpe transfer i sommeren 2020.

I løbet af dagen er Barcelona for alvor også kommet tilbage i kampen om Neymars underskrift. Meldinger fra Paris fortæller at PSG er villige til, at lade Coutinho indgå i handlen. Coutinho har i dette års transfervindue været rygtet væk fra Barcelona. Senest afslog han et lånetilbud fra Tottenham. 

 

Seneste artikler...

Annonce