Italiensk presse: Milan lurer på offensiv Real Madrid-duo

Med blot tre dage tilbage inden Real Madrid åbner LaLiga ude mod Celta Vigo, mangler der stadig at blive besvaret en masse spørgsmål i den spanske hovedstad i forhold til det nuværende spillermateriale.

Således bliver der i spansk presse fortsat spekuleret i Mariano Díaz', Gareth Bales og James' fremtid i Real Madrid, ligesom rygterne om potentielle spillertilgange også florerer. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er netop James på ønskelisten hos AC Milan, der angiveligt leder efter en sidste forstærkning til den offensive midtbane. Her bliver Isco, af samme avis, også nævnt som et muligt emne, men dette virker mindre sandsynligt in mente den tillid, som Zinedine Zidane har vist spanieren under Real Madrids pre-season.

Den italienske avis skriver videre, at AC Milan vil forsøge at afhænde Gianlugi Donnarumma, for at rejse midler til at hente en af to førnævnte Real Madrid-spillere.

Real Madrid menes ikke at være afvisende overfor at sælge ud, da man fortsat ønsker at imødekomme Zidanes ønske om at forstærke midtbanen, men det kræver i første omgang, at man finder andre klubber til spillere som Mariano, Bale og James, og det er dette puslespil, der bliver arbejdet på i den madrilenske kulisse i skrivende stund.

Seneste artikler...

Annonce