Real Madrid oppe på otte skader

Det er ikke kun på banen man har haft travlt i forberedelserne til den nye sæson. Også i behandlingslokalerne omkring Valdebebas har der været mere end rigeligt at lave for de tilknyttede læger og fysioterapeuter. Med Brahims nye skade, er man oppe på otte skader fordelt på syv spillere.

Den unge spanier blev første gang skadet den 14. juli, dengang i det venstre ben. Da skaden så ud til at være helet, blev Brahim så skadet igen - denne gang dog ikke i benet, så der er ikke tale om et tilbagefald. Skaden holder Brahim ude i tre til fire uger.

I tiden mellem Brahims første og anden skade har der været seks skader i truppen. Den første kom den 24. juli, hvor Marco Asensio måtte udgå fra kampen mod Arsenal med en forfærdelig skade, der vil holde ham ude det meste af, hvis ikke hele, sæsonen. Dagen efter blev Ferland Mendy så skadet, men han er begyndt at træne med bold igen.

Luka Jovic blev skadet i en duel med Jan Oblak i katastrofen mod Atlético Madrid, mens Thibaut Courtois blev skadet i et sammenstød med Mariano Diaz. De er dog begge klar igen.

Sidste onsdag ramte uheldet så igen, da Rodrygo blev meldt ude med en skade, og om fredagen var det så sommerens store indkøb, Eden Hazards tur til at sidde på sidelinjen i et par uger eller tre.

Fem af skaderne, nemlig Brahim gange to, Mendy, Rodrygo og Hazards, har været muskelskader, mens de resterende tre kan klassificeres som knogleskader.

Det har fået visse medier til at pege fingre af Real Madrids nye mand i selen, Grégory Dupont, som kom som afløser for Antonio Pintus. Det skal dog siges, at Real Madrid, i perioder, også var hårdt ramt af skader under denne.

Seneste artikler...

Annonce