Paris udstillede Courtois

Kongeklubbens første opgør i europæisk sammenhæng denne sæson var en fadæse. 11 mål er blevet indkasseret i Real Madrid's seneste 4 europæiske opgør, og selvom Zidane ikke peger på nogle syndebukke, var det tydeligt at se, at forsvaret og midtbanen ikke hænger sammen. Om der kunne forventes mere af Courtois i går, må være en subjektiv vurdering, men det virker til, at alt i øjeblikket går forbi vores belgier i målet.

Keylor Navas er nu at finde i PSG, og selvom han ikke havde den sværeste opgave i går - da Real Madrid ikke ramte målet - må spørgsmålet stadig stå, om Courtois er denne rette mand til at vogte målet. Siden Mourinho fjernede Casillas fra målet, har præstationerne i målet generelt været svingende. Courtois er stadig klubbens førstevalg, men der går måske ikke længe, inden Areola får chancen mellem stængerne, hvis denne negative statistik fortsætter.

PSG havde hverken Neymar, Cavani eller Mbappé med, og det står - heldigvis - uvist, hvor galt det kunne være gået Real Madrid, hvis de havde haft de 3 stjerner oppe foran. Selvom Courtois ikke spillede sin bedste kamp, må det siges om flere af kongeklubbens spillere, og Zidane bliver snart nødt til at foretage nogle drastiske ændringer, selvom det er tidligt på sæsonen. 

PSG scorede i går på 60% af deres afslutninger indenfor rammen, og det virkede ikke til, at Courtois gjorde meget ved dem. Forhåbentligt får Zidane styr på taktikken, målmandssituationen og det - til tider - idéløse spil, inden kongeklubben møder Sevilla og Atlético.

Seneste artikler...