Benzema med flyvende start i LaLiga

Det kan godt være, at Karim Benzema havde svært ved at få netmaskerne til at blafre mod topholdene i LaLiga i sidste sæson - noget spansk presse synes er sjovt at beskæftige sig med efter én dårlig kamp fra Real Madrids franske angrebsstjerne. 

Således spillede Benzema ikke sin bedste kamp mod PSG i midtugen, hvor Los Blancos blev kørt over af det franske storhold.

Han er til gengæld kommet flyvende fra land i LaLiga i indeværende sæson, hvor det er blevet til fire scoringer i lige så mange kampe, hvilket er en tangering af franskmandens bedste sæsonstart nogensinde i Real Madrids hvide trikot.

Benzema åbnede sin målkonto i LaLiga mod Celta Vigo i første spillerunde, hvor han scorede madrilenernes første mål i sæsonen. Den 31-årige angriber var på pletten igen i spillerunden efter mod Valladolid og i sidste spillerunde scorede han såmænd to gange i Real Madrids 3-2 sejr hjemme over Levante.

Real Madrid møder i morgen Sevilla på udebane, og får Ramos og co. brug for en Benzema i storform, hvis man skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om et brugbart resultat.

Seneste artikler...

Annonce