Lucas Vázquez deler roser ud til brasiliansk vidunder-duo

Lucas Vázquez fik fuld spilletid i gårsdagens sejr over Osasuna, der sendte Real Madrid alene i spidsen i den spanske liga, og spanieren var meget imponeret over Vinícius Jr. og Rodrygo efter kampen, da han mødte den spanske presse.

Om den brasilianske duo sagde Vázquez efter kampen:
- Vi er meget glade på Vinícius' vegne. Han er en fantastisk gut, der virkelig arbejder for sagen og han gjorde sin del med hans mål. Vi er glade for, at klubben valgte at hente dem. De vil fortsætte med at udvikle sig, så vi er også nødt til at tage det stille og roligt med dem. De har hele pakken til at blive to sublime spillere. De er nogle fantastiske gutter, og så længe de forbliver ydmyge og arbejder hårdt, er der ikke nogen ydre grænse for, hvad de kan opnå. Mit budskab til dem, at de skal fortsætte i samme stil som hidtil.

Om kampen sagde Real Madrids spanske højrekant:
- Jeg er meget glad for resultatet og det arbejde, vi lagde for dagen. Det var meget vigtigt at tage alle tre point. Jeg vil fremhæve holdets hårde arbejde. Vi var klar fra første minut, meget stærke defensivt og offensivt, og sådan skal vi fortsætte. 
- Vi er glade for trænerens filosofi, der betyder, at hele truppen får spilletid. Vi har i de seneste par kampe vist, at han får brug for os alle, og det benytter han sig af.

Om lørdagens El Derbí havde han denne korte kommentar:
- Det er en vigtig kamp for os og vi går ind til kampen med målet om at vinde den.

Seneste artikler...

Annonce