Real Madrid frygter FIFA-virussen

Efter weekendens kamp mod Eibar, står vi overfor endnu en landskampspause, og Real Madrid venter i spænding på at finde ud af hvilke spillere de kommer til at mangle.

Flere spillere er kommet hjem fra landskampspauser med skader, hvilket selvfølgelig påvirker resultaterne.

En af disse spillere er Luka Modric, som er vendt tilbage med en skade efter begge landskampspauser i denne sæson. Herefter har han haft svært ved at finde formen, og vejen tilbage til holdet.

Modsat en spiller som Gareth Bale, der ikke har spillet for Real Madrid siden han blev skadet for Wales, har Modric spillet, og han forventes da også at spille en rolle i onsdagens opgør mod Galatasaray, og weekendens kamp mod Eibar.

Kroatiens første kamp er mod Slovakiet i EM kvalifikationen, mens deres andet opgør blot er en venskabskamp mod Georgien. Derfor håber man at Modric får lov til at vende tilbage til den spanske hovedstad efter det første opgør.

James Rodriguez er en anden spiller der er vendt skadet tilbage fra en landsholdspause i denne sæson. Han er i Carlos Quieroz' foreløbige 34-mands trup til kampene mod Peru og Ecuador. Han er dog ikke klarmeldt i Real Madrid endnu, og den kommende pause ville være en god mulighed for en tiltrængt pause til colombianeren.

Seneste artikler...

Annonce