Real Madrid får sponsor til træningstøjet

For første gang i klubbens historie har Real Madrid nu en sponsor til træningstøjet.

Man har nemlig lavet en aftale med Turismo de Turquía, som betaler 12 millioner € årligt for at have sit navn på Real Madrids træningstøj.

Den føjer sig til Real Madrids hovedsponsor på kamptrøjerne, Fly Emirates, som med den nye aftale betaler 70 millioner € om året. Selve trøjerne får man via aftalen med Adidas, som blev fornyet med en årlig indtjening på 110 millioner €, hvortil skal lægges indtjeningen fra de fysiske butikker, som man tjener omkring 30-40 millioner € på.

Real Madrid har for alvor sat skub i forhandlingerne omkring sponsor-kontrakter, hvor man har indgået aftale med Providence om at udvikle den del af indtægts-siden og i sæsonen 2018/19 indbragte det Real Madrid 240 millioner €. Herudover er canadiske Dave Hopkinson ansat som global direktør for sponsorater og han har også været særdeles vigtig og vil blive det i de kommende år.

Her bliver det nye Estadio Santiago Bernabéu en gigantisk indtægtskilde og det vurderes, at stadion alene vil generere 150 millioner € om året.

Endelig arbejder man med, at Ciudad Real Madrid i Valdebebas også kan få et sponsornavn, således at Real Madrid også i fremtiden kan være verdens mægtigste klub.

Seneste artikler...

Annonce