Zidane: Vi har den bedste lægestab

Efter dagens træning, der var den sidste inden holdet tager imod Espanyol på Bernabeu i morgen, mødte Zidane pressen i Valdebebas, hvor han analyserede lørdagens kamp.

- Vi var at vi ikke kan slappe af i nogle kampe, for modstanderen vil altid spille en god kamp mod os. Vi ønsker at gøre det godt, og give alt i morgen. Det var hvad vi vil forsøge at gøre.

- Espanyol er et hold der ikke fortjener at ligge hvor de gør i tabellen (nummer 19, red.). Jeg har sagt det en gang eller to, de spanske hold er rigtig gode. De gennemgår en svær periode i forhold til at få point, men det er ikke pga. deres spil, for de spiller rigtig god fodbold. Det ved vi, og vi ved at vi ikke møder et bundhold. Kampen bliver kompliceret og meget svær, for hvis man lader dem spille, kan de gøre livet svært for dig.

Om at forbedre holdet:

- Det eneste jeg kan sige er, at jeg er glad for at være i verdens bedste klub med mine spillere, som jeg elsker højt. Jeg er heldig at kunne opleve dette øjeblik i mit liv, som menneske, som tidligere Real Madrid-spiller, og nu som træner. Hver dag, selv når tingene er svære, er en gave. Jeg vil altid være Real Madrid, og det ændrer sig ikke.

Om Vinicius' chance:

- Det er alles chance. Han vil være med os mod Espanyol, og vi kender holdet til i morgen. Det er vigtigt at alle er forberedte, for det er hvad træneren ønsker. Herefter skal jeg vælge en startellever.

Om Mendy:

- Han er fuldt tilvænnet på banen og han er integreret ind på holdet. Han har chancen for at spille pga. Marcelos skade, og når han har spillet, har han vist højt niveau, og vist at han kan spille her. I forhold til hans tilvænning udenfor banen, skal han forbedre sit spansk, for det er vigtigt.

Er ligaen en lille ting for Real Madrid?

- ikke for mig. Vi ønsker at spille mod Espanyol i morgen, for det er vores dagligdag. Jeg er meget begejstret for at spille i den spanske liga i morgen.

Om vinteres transfermarked:

- Alt kan ske i fodbold. Men nu er ikke tiden til at tale om det. Vi har en kamp i morgen, og vi får at se når vi kommer dertil. Men for nu er jeg glad for mine spillere. De er gode, og vi skal fortsætte sådan.

Om Casemiros advarsler:

- Der er ikke noget vi kan gøre ved det. Han har fire kort, og får han et mere er han ude. Jeg håber han kan bliver på fire kort resten af sæsonen. Men det sker selvfølgelig ikke.

Om en formation med fire midtbanespillere:

- Formationen er ikke det vigtigste, det vigtige er den motivation vi skal have i hver kamp. I hver kamp kan formationen ændre sig. Jeg kan ikke lide at gøre det samme hele tiden, for modstanderne studerer dig. De ser hvad man gør i alle kampe, og ikke kun den seneste. I morgen møder vi Espanyol, og vi skal spille på en måde der kan være meget anderledes end den seneste. Siden jeg har de bedste spillere, er de alle klar, og meget kan ændres.

Om lægestaben:

- Spillere prøver at gøre alt for de ved at de skal spille hver tredje dag. Det er vigtigt at hvilke sig, at spise godt, og spillere gør det generelt for at restituere hurtigt. Lægestaben her at blandt de bedste. Vi er alle i samme båd, og når der er en skadet spiller, er de de første der lider. Jeg er overbevist om at vi har de bedste, og spillerne ved at de er omringet af de bedste. Det er hvad denne klub har.

Om Hazards skade:

- Det er altid skidt når en spiller bliver skadet. Vi vil altid have ham med os, og han er ikke glad. Jeg håber han er tilbage hurtigt. Det samme gælder Marcelo, og det samme gælder Bale. Jeg vil ikke mangle spillere pga. skader.

Seneste artikler...

Annonce