Udskydes El Clásico igen?

El Clásico er atter i fare og der tales nu reelt om, at den igen må udskydes, fordi man ikke kan garantere Real Madrids sikkerhed i Catalonien.

Med kun otte dage til den store kamp, erkender de spanske myndigheder, at man ikke har mandskab til at garantere Real Madrid-spillernes sikkerhed på turen fra hotellet og frem til Nou Camp. Kampen er allerede rykket en gang, idet den i første omgang var programsat som en kamp i 10. spillerunde den 26. oktober, men heller ikke dengang kunne man garantere Real Madrids sikkerhed og kampen blev derfor udskudt i håb om, at der ville komme ro i de catalanske gader.

Cataloniens sikkerhedspoliti, Los Mossos d´Esquadra, er ifølge spanske Jugones af den klare opfattelse, at kampen ikke bør afvikles, fordi man ikke tør stå inde for sikkerheden på den 600 meter lange tur fra hotellet til Nou Camp.

Barcelona har som udgangspunkt lovet at garantere for sikkerheden på stadion, men slår samtidig fast, at man ikke kan kontrollere de manifestationer, som vil komme fra tilskuerrækkerne.

Seneste artikler...

Annonce